Mladší žáci opět vyhráli turnaj

21.02.2020 21:33

V sobotu 15. 2. tentokrát netradičně v odpoledních hodinách sehráli mladší žáci mistrovský turnaj v Mostě kde na ně čekali soupeři kromě domácího Mostu, Podbořany a rezerva Ústí.

FbC Jazzmani Žatec 5:0 Tatran Mocní Tuleni Podbořany (3:0)

Jako by na Jazzmanech byla vidět získaná zkušenost z posledního utkání s Kadaní. Pro připomenutí Jazzmani na domácím turnaji s Kadaní remízovali, ale toto utkání se především vyznačovalo obrovskou kvalitou a vysokou mírou zkušeností, jak je zmíněno výše. A proto právě Jazzmani poučeni z chyb, předvedli jednu z nejlepších her letošní sezóny. Možná už tradičně otevřel skóre Ondřej Vojtěch a pak pokračoval saxofonový koncert FbC Jazzmanů Žatec. Adam Šole svým hattrickem zničil Tuleně a Jazzmani opět zvítězili, což korunovalo brankou Štěpánky Gregorové.

FbC Jazzmani Žatec 3:1 FBC Vipers Most (1:1)

Tradiční soupeř tentokrát hodně kousal. Most prozatím s Jazzmany dokázal uhrát jen remízu a na vytouženou výhru stále čeká. Jazzmani předvedli koncentrovanou hru a zaslouženě zvítězili.

FbC Jazzmani Žatec 9:1 Florbal Ústí red (5:0)

V závěrečném utkání sehráli Jazzmani spíš mini zápas sami se sebou. Hráči zastíněný touhou vstřelit gól a nedržet se stanovené taktiky, se výrazně oslabovali. V zápase vyčníval Tomáš Čopik, který tentokrát byl nasazen v obraně, kde předvedl skvělý výkon, který podtrhl krásnou brankou. Posledním úspěšným střelcem zápasu byl Jan Koubek, který vstřelil první gól sezóny, který opravdu stál za to. Bohužel hra se změnila v exhibici a trenér by byl raději o mnohem kvalitnější zápas, který tým lépe připraví na mezinárodní turnaj Prague Games v červenci.

Sestava: Cilc – Wágner (0+4), Gregorová (1+0), Koubek (1+2), Čopik (1+0) – Vojtěch (3+3), Šole (7+0), Týř (2+5) – Hrnčiřík (0+3), Vejvoda (2+0), Novák (0+0)

Trenéři: Votava, Naxera

Slovo trenéra: „Jak již bylo zmíněno v článku. Nyní se již připravujeme na Prague Games a proto budu moc rád za co nejvíce kvalitních a vyhecovaných utkání. Tento turnaj se nám povedl, jen mi bylo trochu líto zápasu s Ústím, kde jsem nevyužil šance a nevyzkoušel určité herní situace. Obrana se začíná krystalizovat a útočná síla prvního útoku je doslova neskutečná, což jsou právě ty věci, které potřebujeme při těžkých zápasech. Mladší žáci samozřejmě nehrají na výsledky, ale získaná hráčská vyzrálost je důležitá pro další kategorie.“

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode