Mladší žáci opět neporaženi

12.01.2020 22:12

Florbalový rok FbC Jazzmanů Žatec otevřelo družstvo mladších žáků, které zajíždělo v sobotu 11. ledna k mistrovskému turnaji do házenkářských Lovosic.

FbC Jazzmani Žatec 4:4 ASK Lovosice – LFP Yellow (4:1)

Hned v prvním duelu žatečtí hráči sehráli kvalitní utkání s domácím týmem, který sestoupil ze druhého koše. Úvod patřil právě žateckým, protože střelec Adam Šole hned první střelou otevřel gólový účet zápasu. Hra Jazzmanů byla opatrná a více zatažená, takže sice Lovosice měli více ze hry, ale Žatec ještě třikrát do konce prvního poločasu trestal. Ve druhém poločase Lovosice našli rytmus a postupem času snižovali. Vyvrcholení zápasu bylo 30 sekund před koncem, kde se domácím Lovosicím podařilo srovnat a získat tak zasloužený jeden bod.

FbC Jazzmani Žatec 4:2 FBC Panthers Liberec BLACK (2:1)

Ve druhém zápase Jazzmani znovu vstoupili lépe do zápasu, tentokrát ale úplně jiní střelci. Prvním střelcem Žatce byl Ondřej Vojtěch a následně Šimon Týř zvyšoval na 2:0. Hostující Panteři měli hodně šancí, ale téměř vždy jejich pokusy končili na výborně chytajícím žateckým Danny Cilcem. Druhý poločas ve stejném rytmu, kde Jazzmani nepotřebovali vydat moc sil a opět navyšovali rozdíl ve skóre. Žatec v poklidu vyhrál 4:2 a prodlužuje sérii bez prohry.

TJ Sokol Koberovy 4:5 FbC Jazzmani Žatec (1:4)

Rozhodující poslední zápas nad papírově nejslabším soupeřem opět neznamenal nic dobrého. Žatečtí hráči spíše bojovali sami se sebou, protože fyzická stránka jednotlivců byla takřka vyčerpána. Žatec vyhrál první poločas, což pro mnohé znamenalo konec. Ve druhém poločase Koberovy ukázaly, že florbal hrát umí a pěkně žateckým hráčům začali zatápět. Minutu před koncem utkání bylo srovnáno a dalo by se říct, že psychika žateckých hráčů na bodě 0. Dělení bodů nepřipustil Jazzman Wágner, který poslední střelou rozhodl o výhře Žatce.

Sestava: Cilc – Wágner (2+2), Gregorová (0+1), Koubek (0+3), Botek – Vojtěch (1+3), Šole (5+1), Týř (3+2) – Hrnčiřík (1+0), Vejvoda (1+1), Kyloušek, Novák

Trenéři: Naxera, Votava, Wágner

Skvělí turnaj odchytal Danny, to co se mu tentokrát podařilo pochytat, bylo neuvěřitelné. Jen díky němu, máme z prvního zápasu alespoň bod, protože poměr střel mohl být 10 ku 50. Lovosice nás tlačili celé utkání, ale Danny byl prostě proti. V prvním zápase taky exceloval Adam Šole, který zase střelil všechny naše branky. Takže tahle dvojce byla opravdu klíčová. Celkově na turnaji bylo vidět, že je po vánočních svátcích. Až moc technických chyb a spíše bojovný, než technický florbal. Příští zápas hrají Jazzmani doma a to 1. února.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode