Mladší žáci odehráli nadějný turnaj

07.12.2016 20:17

Mladší žáci sehráli v neděli 4. 12. poslední turnaj v kalendářním roce 2016. A musím hned z kraje říct, že ač přes 3 prohry, tak vcelku povedený. Naše hra se pořád zlepšuje a bylo to hned znát. Minulý turnaj jsme hodili za hlavu a bylo.

Vinou onemocnění Ondry Halíře a Petra Kelnera jsme museli zase trochu přeskupit řady. Nově vzniklá formace – Škvarová – Šůs – Hamalová se ukázala být jako velmi úderná. Vzadu je jistila vcelku už sehraná dvojice Zvoníčková – Hnízdil. Myslím, že tato celá pětka ještě neřekla své poslední slovo.

V prvním zápase jsme hráli proti Podbořanům a byl to opravdu hezký florbal. Do vedení jsme šli po rychlé rozehrávce od Vency na Šusku a vzápětí jsme mohli přidat ještě další góly – bohužel Danča střílela jen do tyčky a snižovače. Zápas jsme odehráli v dobrém tempu a jenom vinou individuálních chyb jsme prohráli těsně 2:3. Přesto super zápas.

V druhém zápase jsme začali velmi zbrkle a hodně naivně. Naštěstí toho Lomnice nedokázala nijak zvláš využít. Opět jsme šli vcelku rychle do vedení. Zase chytrá a rychlá rozehrávka – tentokrát Jarda Dyrynk a opět kapitán David Šůs. Ovšem vedení jsme neudrželi moc dlouho. Opět jsme zaváhali v obraně a tentokrát už Lomnice mířila přesně. A pak ještě jednou. V druhé půli jsme už zase hráli dobře, stejně jako v prvním zápase, ovšem nestačilo to na víc než na velmi těsnou prohru 3:4. Opět ale musím své hráče za výkon pochválit.

V posledním zápase nás čekal velmi silný tým z Kadaně. Jejich první lajna byla velmi silná a než jsme se stačili pořádně rozkoukat, tak už jsme lovili míčky ze sítě. První půle nebyla z naší strany moc dobrá, držela nás nad vodou Natálka Škvarová, která vstřelila 2 góly. Druhá půle byla o level lepší, ale Kadaň už hrála více z obrany a bylo těžké se prosadit. Přesto se Natálce povedlo završit hattrick. Po bojovném výkonu prohra 3:8.

Jak jsem již řekl na začátku – i přes 3 prohry hodnotím turnaj kladně. Je vidět, že hrát umíme a snad jsme si už zvykli na to velké hřiště. Věřím, že v novém roce budeme zase o něco silnější a nebezpečnější.

Děkuji všem rodičům, co se přišli podívat a podpořit nás.

Trenér Ondřej Lovacký

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode