Mladší žáci na domácím turnaji druzí

12.01.2019 20:51

V sobotu 12. ledna se konal další mistrovský turnaj mladších žáků, tentokrát v Žatci.

FbC Jazzmani Žatec 0:1 Česká Lípa

V prvním utkání narazil Žatec proti nevyzpytatelnému týmu z České Lípy. Bojovné utkání z obou stran dramatické až dokonce. Zápas sice nebyl moc florbalový, ale o to více bylo vidět bojovnosti. V Žatecké svatyni se skvěle předvedl Martin Fiedler, který nestačil pouze na jednu střelu, která skončila v žatecké síti 3 sekundy před závěrečným hvizdem rozhodčího. Velké zklamání v obličejích domácích hráčů bylo zřetelné, ale je to hra.

Jirkov Miners 7:13 FbC Jazzmani Žatec

Hned v následujícím zápase chvíli žateckým hráčům trvalo, než se vzpamatovali s předešlé porážky. Trvalo to do stavu 2:0, poté našli Jazzmani opět chuť a začali se dít věci. Žatec, nejvíc za pomoci Adama Šoleho, který měl v utkání 4+4, začal jasně v utkání dominovat a do konce prvního poločasu srovnali výsledek utkání. Ve druhém poločase Žatec dokonal obrat v utkání a jasně soupeře přestřílel. Jirkov jen korigoval dvěma brankami v závěru utkání, kdy za žatecké nastoupili méně zkušení hráči.

FbC Jazzmani Žatec 2:5 TJ Mocní Tuleni Podbořany

V závěrečném zápase se hrálo o postup. Kdo z tohoto zápasu vyjde jako vítěz, stane se postupujícím do vyššího koše. Žatec s jistotou druhého místa na turnaji se nikam moc netlačil. Tuleni chtěli postup více a nakonec Žatec udolali o tři branky a zaslouženě postupují.

Sestava Cilc, Fiedler – Dvorský, Jelínek, Janoušek, Wágner, Kočina – Týř, Šole, Škvaro – Vojtěch, Vejvoda, Herold – Kutnohorský, Novák

Trenér Ing. Tomáš Votava

Další turnaj nás čeká 9. února, místo zatím nebylo rozhodnuto.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode