Mladší žáci mají bramboru

20.05.2018 15:50

Na úplný závěr sezóny se zúčastnil tým mladších žáků, pod taktovkou nového trenéra, turnaje v Lounech. Žatec se v turnaji předvedl s velmi mladou a nezkušenou sestavou. Dalo se napočítat na prstech jedné ruky, kolik hráčů již sehrálo desítku mistrovských utkání a i proto se v Žatci neočekávali oslnivé výsledky.

Žatec se utkal s tradičními Louny, dále pak Roudnicí a velice vzácným soupeřem z Kladna, který si nakonec odvezl první místo. Žatec se na turnaji umístil na krásném čtvrtém místě ze čtyř, ale i přes tento fakt získal jednu důležitou cenu. Pohár za nejlepšího brankáře putuje do Žatce, protože ho zaslouženě obdržel Dany Cilc, který své vzrůstající kvality předváděl každý zápas. A jen díky němu zápasy neskončily vyšším rozdílem ve skóre.

Sestava: Cilc – Trachta, Vojtěch, Dědek, Wagner – Herold, Šole, Škvaro – Novák, Jelínek, Kočina

Přátelský turnaj přesně novému trenérovi ukázal, kde má tým mladších žáků slabiny a na čem vehementně pracoval jeho předchůdce. Materiál je slušný, ale je třeba na něm hodně zapracovat, především ve zvýšení kondice, která se mnohdy ukazuje jako klíčová v rozhodování utkání.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode