Mladší žáci kousek od titulu

02.02.2020 22:07

Tentokrát v Žatci a to 1. 2. se uskutečnil mistrovský turnaj mladších žáků mezi týmy z Lovosice, Kadaně a Podbořan.

FbC Jazzmani Žatec 6:2 ASK Lovosice LFP – Yellow (4:1)

Jazzmani předvedli nejlepší florbal v probíhající sezóně a odměnou bylo vysoké vítězství proti týmu, který byl nanominován z vyššího koše. Žatečtí hráči měli chuť po florbale a kombinaci. První lajna Vojtěch-Šole-Týř byla k nezastavení a krásnou kombinační hrou jednoduše přehrávala tápajícího soupeře. Ve druhé lajně se skvěle ukázal Tomáš Čopik, který dal dvě branky a ukázal, že florbal hrát umí. Jazzmani zaslouženě vyhráli a ukázali, že mají navíc.

FbC Jazzmani Žatec 3:3 FBC DDM Kati Kadaň (1:2)

Druhý zápas byl o dost vyrovnanější, ale také v celkovém důsledku velice kvalitní souboj. Kadaň účastník vyšších košů hrál bez zábran a Jazzmani jim byli kvalitním soupeřem, což dokazuje i konečný výsledek. V samotné hře byli přeci jenom lepší Jazzmani, protože nedělali tolik chyb a dokázali hrát víc kombinačně. Bohužel Kadaň srovnala 0,1 sekundu před koncem a tím srazila Jazzmany na kolena pro poslední zápas.

FbC Jazzmani Žatec 3:7 Mocní Tuleni Podbořany (1:4)

Nejneoblíbenější zápas Jazzmanů byl tu. Zklamaní Jazzmani z předchozího výsledku nedokázali předvést žádný výkon a Tuleni z přečíslení trestali. Jazzman se nezmohl skoro na nic a Podbořany zaslouženě vyhráli.

Sestava: Vošická – Wágner (0+1), Koubek (0+1), Gregorová (1+0), Botek – Vojtěch (3+2), Šole (3+4), Týř (3+1) – Kyloušek (0+1), Hrnčiřík (0+1), Čopík (2+0) – Bečan, Novák (0+1)

Trenéři: Votava, Wágner, Naxera

Slovo trenéra: „Tento turnaj jsme měli prozatím nejkvalitnější soupeře a jsem rád, že můžu konstatovat, turnaj jsme zvládli. Naši hráči se zápas od zápasu zlepšují a na předváděné hře je to vidět. Velký posun vidím u dua Vojtěch, Týř, kteří mají chuť vyhrávat. Další v pořadí je Jakub Hrnčiřík, který výrazně zlepšil práci s holý a pro příští rok bude klíčovou postavou prvního útoku. Odměnou mladších žáků bude účast na největším mezinárodním turnaji Prague Games 2020.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode