Mladší žáci hráli v Ústí

20.03.2016 18:00

Mladší žáci jeli 19. 3. do Ústí nad Labem na svůj předposlední turnaj. Vinou zranění trenéra jeli s trenérem Elévů. Tato absence nakonec hrála větší roli, než se očekávalo. 2 společné tréninky nestačily ani k tomu, aby si trenér mohl zapamatovat jména všech hráčů, natož poznat jejich potenciál a případně zamíchat se sestavou.

V prvním zápase jsme hráli proti místním Kajmanům – hned zkraje jsme vstřelili branku a mysleli jsme si, že to půjde samo. Na hráčích byla vidět jistá nervozita z jiného trenéra a na hřišti to vypadlo, jako kdyby hráči spolu nikdy předtím nehráli. Nedokázali si přihrát na 2 metry, ztráceli míčky a soupeř toho hladce využil. V poločase jsme prohrávali 1:2. Druhá půle byla bohužel úplně stejná, a když se nám podařilo před koncem vyrovnat na 3:3, tak vinou špatného střídání bylo na hřišti o jednoho obránce méně, který vzadu citelně chyběl, a soupeř toho okamžitě využil. Půl minuty před koncem zápasu nastřelil Volráb tyčku, ale to bylo z naší strany vše. Těsná prohra 3:4

V druhém zápase jsme hráli proti Katům z Kadaně. Tento zápas se mi osobně líbil daleko víc – hra měla spád, hráči zlepšili pohyb po hřišti, brankář vytasil solidní zákroky – celkový obraz hry byl daleko lepší. Bohužel výsledkově to ale bylo horší – na konci zápasu svítilo na tabuli skóre 0:4 a na hráčích bylo vidět veliké zklamání.

V kabině jsme si vyříkali pár věcí a do dalšího zápasu proti ústeckým Štírkům jsme prohodili Natálku do druhého útoku. Tato změna se ukázala jako velmi dobrá, kdy hned první střelou rozvlnila Natálie síť za soupeřovým brankářem. Hra vzadu se každou minutou zlepšovala a především druhá lajna hrála nádherně týmově, kdy si hráči konečně dokázali vyměnit víc než jednu nahrávku. Bohužel jsme opět dostali smolné góly a opět těsně prohráli 2:3.

Poslední zápas proti Lovosicím jsme chtěli za každou cenu vyhrát. Doplnili jsme třetí útok o Tondu Škvara z Elévů, který se v zápase nijak neztratil. Hráči bojovali od začátku až do konce a hlavně obranná čtveřice odvedla skvělou práci. Konečně to už vypadalo, jako florbal, kterým se prezentujeme celou sezónu. Zaslouženě jsme vyhráli 5:3 a jeli jsme aspoň s lehkou útěchou domů.

Chtěl bych moc poděkovat rodičům, co jeli s námi, za to že nás hlasitě podporovali celý turnaj a bez kterých bychom se na něj ani nedostali. 

Sestava: Dyrynk – Hotěk (1+0), Karas, Hnízdil, Enders – Volráb (3+1), Minařík, Kuvík (1+3) – Škvarová (2+0), Halíř (2+1), Hanzlík (1+0) – Milyán, Škvaro, Slámová (0+1)

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode