Mladší žáci FbC Jazzmani Žatec zahajují sezónu prvním přátelským zápasem

12.09.2023 19:51

Florbalová sezóna se vrací a mladší žáci FbC Jazzmani Žatec se chystají na vzrušující start. Ve čtvrtek 21. září budou mít příležitost ukázat své dovednosti a vášeň pro tento rychlý a dynamický sport, když sehrají svůj první přátelský zápas letošní sezóny proti týmu TJ Mocní Tuleni Podbořany.

Tento očekávaný zápas se bude konat během tréninku mladších žáků v tělocvičně OA (Obchodní akademie) od 17:00 do 18:30 hodin. Pro mladé hráče je to výjimečná příležitost vyzkoušet své dovednosti ve skutečném zápase a zažít atmosféru soutěže.

Přestože tento zápas je přátelský, pro hráče to bude znamenat první krok v letošní sezóně. Bude to také příležitost pro trenéry identifikovat silné stránky týmu a zaměřit se na oblasti, které potřebují určitá zlepšení.

Rodiny a přátelé hráčů jsou srdečně vítáni, aby přišli a povzbuzovali naše mladé florbalové naděje. Podpora fanoušků má pro hráče vždy velký význam a přináší jim dodatečnou motivaci.

FbC Jazzmani Žatec věří v rozvoj mladých talentů a těší se na to, co tato sezóna přinese. Připojte se k nám ve čtvrtek 21. září v tělocvičně OA a společně podpořme naše mladší žáky v jejich prvním kroku na florbalovém hřišti v letošní sezóně.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode