Mladší žáci excelují

30.11.2019 18:35

V sobotu poslední listopadový den, čekal na žatecké mladší žáky další mistrovský turnaj ligy mladších žáků. Turnaj hostil Most ve sportovní hale Velebudice, kde kromě domácích borců nastoupili týmy z České Lípy, Loun a vítězného Žatce.

FbC Jazzmani Žatec 3:0 TJ Lokomotiva Louny (2:0)

Žatecký tým nastoupil poprvé od sezóny v plné sestavě a jedním hráčem, jako želízkem v ohni. Tým doplnili Botek s Kylouškem, které svým druhým startem podpořil Tomáš Čopik. Jazzmani šli od začátku za třemi body. Technická, dobře organizovaná hra Žatce vyústila v první a zároveň rozhodující gól zápasu, který vstřelil Adam Šole po výzvě Šimona Týře. Do prvního poločasu se měnilo skóre ještě jednou a to, když Šole našel na modré čáře osamoceného Wágnera, který trestal. Kvalitní hru Jazzmanů dokonale podpořil Cilc, který si zasloužil potlesk od celé haly, při převádění svých zákroků k nelibosti hostujícího celku. Do druhého poločasu se do utkání dostal Vilda Kyloušek, který svou přítomnost na hřišti okořenil závěrečným gólem.

FbC Jazzmani Žatec 9:4 FBC Česká Lípa white (3:3)

Na druhý zápas Jazzmani vůbec nebyli koncentrováni a díky tomu právě Jazzmani obdrželi 3 branky. Nedůsledná hra v obraně, neudržení pozornosti dávali České Lípě naději na dobrý výsledek. Žatec opět ukázal sílu týmu a po nabídnutém samostatném nájezdu, který s přehledem proměnil Saša Wágner, udržel vedení až do závěrečného hvizdu. Důležitým aspektem v cestě za vítězství byl brankové řádění Šoleho a Wágnera, kteří v utkání vstřelili každý po 3 gólech.

FBC Vipers Most 2:9 FbC Jazzmani Žatec (1:4)

S papírově nejtěžším soupeřem se žateckým dařilo nejlépe. Pod tíhou prohry a motivací v podobě KFC předvedli Jazzmani nejlepší hru na turnaji. V bráně podržela družstvo Vošická a mohl se jít slavit Vysoký jalovec. Jazzmani rozdrtili Most, když hlavním aktérem byl Ondřej Vojtěch. Ondra dal 4 branky a ještě na 2 přihrál, což mu vyneslo nejlepšího hráče zápasu. Výborný výkon.

Sestava: Cilc, Vošická – Wágner (4+5), Botek, Koubek, Gregorová – Týř (3+4), Šole (6+7), Vojtěch (6+3) – Kyloušek (1+0), Vejvoda (0+1), Hrnčiřík, Čopik (1+0)

Trenéři: Votava, Naxera, Wágner

Slovo trenéra: „Krok doplnit tým elévy se vyplatil. Hráči se během týmu implementovali do herního systému, což potvrdili během utkání. Velice dobrý výkon celého týmu nám přinesl 3 vítězství, ale nesmíme usnout na vavřínech. Je to o dlouhodobé práci a mnohdy individuální přípravě všech hráčů. Dnes každopádně parádní výkon. Makáme dál. Rád bych poděkoval fanouškům, kterých opět přijelo dostatečné množství. Děkuji.“

Příští turnaj hrajeme 14. prosince v Žatci, tak se přijďte podívat a podpořit svůj klub.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode