Mladší žáci doma slaví historický úspěch

19.11.2019 11:48

7 výher v řadě je pro mladší žáky historický úspěch, cifra se zastavila na 8 zápasů bez prohry.

V sobotu 16. listopadu měli dostaveníčko týmy z Jirkova, Mostu a Podbořan na domácí palubovce v Žatci v tělocvičně OA.

FbC Jazzmani Žatec 7:1 Florbal Jirkov (4:0)

Náš již tradiční soupeř, který nás doposud nedokázal porazit, se lehce zlepšil. Gólový zápas otevřel kapitán týmu, po přihrávce Ondřeje Vojtěcha, Adam Šole. Následně Vojtěch sám dvakrát vsítil a tím si zasloužil stát se nejlepším hráčem zápasu. Jazzmani hráli s nadhledem a mnohdy zmatený Jirkov jednoduše přehráli.

FbC Jazzmani Žatec 5:5 FBC Vipers Most (0:2)

Dvouzápasová pauza žateckým hráčům nevyhovovalo, což se odrazilo na začátku utkání. Vipers povzbuzený výhrou nad silnými Podbořany, na Žatec vlétl a první poločas vyhrál o dvě branky. Jazzmani ve druhém poločase nechtěli házet flintu do žita a byl to opět Adam Šole, který otevřel jazzmanský účet. Během pár chvil Jazzmani zásluhou Jakuba Hrnčiříka a Adama Šole dokonce vedli 3:2. Skóre se zastavilo na 5:5, když Vipers srovnal minutu před závěrečným hvizdem.

FbC Jazzmani Žatec 0:2 Tatran Mocní Tuleni Podbořany (0:1)

V závěrečném zápase si u žateckých hráčů vybrala svojí daň únava a málo početná střídačka. Jazzmani se od začátku sezóny potýkají s nedostatečným počtem hráčů, což neeliminuje ani fakt, že v kategorii elévů máme okolo 20. hráčů, kteří můžou za mladší žáky nastoupit. Tatran nebyl lepší, neměl více šancí, ale dal dva góly, což rozhodlo.

Sestava: Cilc (1+1), Vošická – Gregorová (0+1), Wágner (0+1), Koubek – Vojtěch (2+1), Šole (6+2), Týř (2+3) – Čopik (0+1), Hrnčiřík (1+2)

Glosa trenéra: „Trochu nechápu nasazování některých týmů do košů, ale ve své podstatě stále razím názor, že raději budu hrát se silnějším týmem, protože se něco naučím, než abych brečel, že chci do horších košů kvůli výsledkům. Ohledně týmu. Náš tým se začíná konsolidovat a pomalu vytvářet týmového ducha. Velkým nedostatkem je počet hráčů. Do budoucna budeme potřebovat doplnění hráčů, ať už z elévů, tak z náborů, protože málo hráčů na soupisce se nám v budoucnu může krutě vymstít. Žatec až na 9. pokus okusil pachuť porážky. Jazz, jazz, jazzmani.“

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode