Mladší žáci doma nenašli přemožitele

14.12.2019 20:54

V sobotu 14. prosince se v Žatci konalo 6. kolo Ligy mladších žáků ve florbale. Královské město Žatec, tentokrát hostilo týmy z Podbořan, Mostu a Ústí nad Labem.

Tatran Mocní Tuleni Podbořany 2:6 FbC Jazzmani Žatec (0:3)

Z posledních 15. zápasů jsou Tuleni jediným přemožitelem žateckých hráčů, a proto domácí tým do utkání vstoupil s velkým respektem. Po pár minutách Žatec svůj respekt setřásl a začal koncert. Divadelní představení zahájil dirigent Ondřej Vojtěch, když po výzvě od Saši Wágnera otevíral skóre. Jazzmani se poučili z chyb předešlých zápasů a do poločasu již vedli o tři branky. Podbořany přijely s mnoha nováčky což je stálo cenu tří bodů. Jazzmani potvrdili lídra a zaslouženě vyhráli.

Florbal Ústí red 2:9 FbC Jazzmani Žatec (1:5)

Žatec povzbuzený výhrou z prvního zápasu vlétl na Ústí a hned po 10. sekundách vedl 1:0. Adam Šole rychle prokličkoval všechny soupeře a Žatec vedl. Ústí po celou dobu zápasu byl pomalejším soupeřem, což ještě korunoval horší kombinací. Za domácí tým se opět prosadil nováček týmu Vilda Kyloušek. Zápas byl ukončen líbivou akcí, když domácí brankář Daniel Cilc nahrál Tomáši Čopíkovi, který přesně věděl kam děravý balónek umístit. Žatec přehrál Ústí a vyhlížel finálový zápas dne.

FBC Vipers Most 3:4 FbC Jazzmani Žatec (1:2)

Poslední utkání o mistra se žateckým hráčům moc nepovedlo. Vlivem vysokého množství chyb a nekoncentrovanou hrou se Jazzmani nemohli prosadit jako v předcházejících zápasech. Most sice vedl 1:0, ale Jazzmani dokázali rychle srovnat skóre a během pár minut dokonce jít do vedení. Za stavu 3:1 pro Žatec byl soupeř jen kousíček od finálního zlomení, bohužel nedisciplinovaná hra Žatce dostala Vipers zpět do hry a krátce před koncem zápasu bylo srovnáno. Most s cílem každopádně vyhrát, zkusil hru bez brankáře a šel do 6. hráčů v poli. Kdo jiný měl udělat finální tečku, než žatecký kapitán Adam Šole. Áda na půlce zavzpomínal na fotbalové časy, ukázkovým zpracováním balónku jednou nohou se do prázdné branky nemýlil a mohlo se slavit. Jazzmani mají z posledních 15. zápasů neuvěřitelnou bilanci 13-1-1, což jim zaručuje vyšší koš a lepší soupeře.

Sestava: Cilc (0+1) – Wágner (2+1), Koubek (0+1), Gregorová (0+1), Botek – Vojtěch (3+1), Šole (7+2), Týř (1+4) – Hrnčiřík (2+1), Vejvoda (0+3), Kyloušek (3+1) – Bečan (0+2), Čopik (1+0)

Trenérské trio: Votava, Wágner, Naxera

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode