Mladší ve Strupčicích

12.12.2022 08:40

10. 12. jsme se po dohodě opět vydali do 4. koše, tentokrát do Strupčic, kde na nás čekali soupeři z Loun, Mostu a Jirkova. Náš poslední turnaj letošního roku jsme rozehráli s týmem Loun, se kterým jsme měli bilanci 1:1. Zápas jsme začali rychlým inkasovaným gólem. Každopádně jsme se po pár minutách mohli radovat z několika vstřelených gólů a vytvoření brankového rozdílu. Po zbytek zápasu jsme nedopustili drama a pohlídali si výsledek 7:2.

Vzápětí na nás čekal soupeř z Mostu. Po dramatickém začátku, kdy výsledková tabule ukazovala skóre 3:2 pro Jazzmany, jsme dokázali zvýšit tempo a zpřesnit naši rozehrávku a dokráčeli si pro výhru 7:4.

Poslední zápas nás čekal proti Jirkovu, kdy jsme dokázali rozhodnout utkání v prvních minutách hry po vstřelení pěti gólů. Po individuálních chybách dokázal Jirkov vstřelit dva góly a do konce poločasu snížit skóre na 5:2, každopádně ve druhé půli jsme nepřipustili další chyby a naopak se soustředili na vstřelení gólů a úspěšně. Zápas jsme skončili výsledkem 11:2.

Chtěli bychom moc poděkovat přítomným rodičům a těšíme se na vás opět v roce 2023!

Trenér :Jan Myška

Asistent :Ondřej  Wágner

 

PS: slovo Sportovního manažera

Neberte 4. koš jako něco špatného. V této kategorii nejsou podstatné výsledky. Důležitý je herní projev týmu. A ten je skvělý. Kategorie mladších žáků má hodně svěřenců. A začínají tvořit budoucnost našeho klubu. Po covidové pauze je to naše nejvíce naplněná kategorie, která brzy doplní starší žáky a dorost. Děkuji za Vaši přízeň a těším se na další spolupráci.

Děkuji David Šůs

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode