Martin Ligda

25.03.2023 22:54

Tak se to povedlo

Dnes 25. 3. 2023 je ten správný den na pokoření jedinečného milníku pro náš klub. Sice to trvalo téměř čtvrt století, ale přesto se to povedlo.

Martin Ligda aká Ing. Doc. Martin Ligda PhD. – Vopi dnešním dnem pokořil hranici 300 odehraných zápasů za seniorský tým FbC Jazzmani Žatec.

Vopi začal hrát florbal v mládežnických kategoriích týmu FbC Jazzmani Žatec a postupně se propracoval až do prvního týmu. Během své kariéry se stal jedním z nejdůležitějších hráčů týmu a přispěl k mnoha vítězstvím. V průběhu své kariéry si získal respekt nejen od svých spoluhráčů, ale i od soupeřů a fanoušků, potažmo s přirůstajícím věkem rozhodčích.

Odehrání 300 zápasů za jeden tým je velký úspěch a ukazuje, že Vopi byl nejen talentovaný hráč, ale také že je oddaný týmu a svému sportu. Gratulujeme mu k této úctyhodné metě.

A kdo je vlastně Vopi? Martin Ligda je dlouhodobě sekretář klubu, který se stará o plnění administrativních povinností klubu, zpracování a evidence dokumentů a zápisů. Dále komunikaci mezi manažery a florbalovou unií. Vlastně neviditelná činnost, kterou ocení pouze malá část zainteresovaných lidí. K tomu samozřejmě trenér, který přijde na trénink vždycky, i když se den nekonal dle jeho představ. Vždycky se bude věnovat „dětem“, které přišly na jeho trénink a bude se snažit přinejmenším jim poradit a nasměrovat je trochu k lepšímu výkonu ve florbale.

A jaká je odměna? Asi nejvíc ten pocit …

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode