Logo manuál klubu

18.05.2023 13:56

Nadcházející předsezónní období je pro klub FbC Jazzmani Žatec nejen časem odpočinku a regenerace, ale také příležitostí pro práci na projektech, které jsme započali v minulých letech. Využíváme tuto pauzu k aktualizaci postupů, zlepšování služeb pro naše hráče a mnoho dalšího. Dnes bychom vám rádi představili náš logomanuál, který je zásadním prvkem naší vizuální identity.

Logomanuál je souborem pravidel a směrnic pro správné používání loga, grafických prvků a identifikačních prvků klubu FbC Jazzmani Žatec. Jedná se o důležitý dokument, který zajišťuje jednotný a profesionální vzhled klubu ve veřejném prostoru.

V logomanuálu najdete náš oficiální klubový logo, včetně jeho variant, velikostí a správného použití. Dále jsou v něm uvedeny barvy, typografie a další grafické prvky, které se používají v naší komunikaci a prezentaci.

Správné a konzistentní používání loga a grafických prvků je důležité pro budování silného a rozpoznatelného klubového brandu. Věříme, že náš logomanuál přispěje k tomu, aby se naše vizuální identita promítala v každé naší aktivitě, ať už jde o tiskové materiály, webové stránky, sociální média nebo reklamní kampaně.

V průběhu předsezónního období budeme pracovat na dalších projektech a inovacích, které nám pomohou posunout klub FbC Jazzmani Žatec ještě dále. Chceme neustále zlepšovat naše služby pro hráče, vytvářet prostředí pro jejich rozvoj a podporovat vášeň pro florbal. Vaše zpětná vazba a podpora jsou pro nás velmi důležité.

Děkujeme vám za vaši loajalitu a nadšení, které nám pomáhá růst. Společně budujeme silný klub, který se může pyšnit 25 lety existence a má jasnou vizi do budoucna. Držte nám palce a buďte s námi i v další sezóně!

S pozdravem,

klub FbC Jazzmani Žatec

https://1url.cz/Wr7fY

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode