LEGENDY#ŽATEC se vrací

04.11.2022 10:44

Bohužel ani jednoho článku z našeho áčka jsme se zatím nedočkali, tak možná po tomto víkendu. Můžeme se těšit, nikdy není pozdě.

V sobotu naši muži sehrají další dvě utkání ligy. Nejdříve ve 12:00 h. na palubovce ve Strupčicích vyzvou zatím druhý Litvínov a poté se utkají s dosud neporaženým celkem z Teplic.

FbC Jazzmani Žatec se po nepodařeném začátku soutěže krčí na posledním místě bez bodu. Věříme, že změny v realizačním týmu takto nelichotivou bilanci změní a konečně se dočkáme i nějakých bodů do tabulky.

V neděli pak bude pokračovat naše BÉGO, které se nachází v absolutně odlišném rozpoložení. LEGENDY zajíždějí do Roudnice a stejně jako ÁČKO, zde sehrají dvě soutěžní utkání.

Po našich nejzkušenějších, musíme také zmínit, že své další florbalové krůčky udělá i tým přípravek. Respektive naše dva týmy přípravek, které budou hrát v sobotu na domácí palubovce (OA Žatec).

V sobotu dále hrají mladší žáci, kteří zajíždějí na turnaj do Velebudic a turnajový nápor končí dorostenci. Žatečtí dorostenci v sobotu jedou do Liberce.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode