Krásný výkon Elévků na domácím turnaji

21.12.2019 17:28

Elévci se poprvé představili na domácím hřišti a oba naše týmy předvedli velmi pěknou hru.

YELLOW:

Lajny :  Kryštof – Pája – Martin – Honza – Lukáš – Kamil – Pepa – Matouš – Jakub Lebduška. /  v bráně Jakub Meloun. 

YELLOW – DOMEČEK CHOMUTOV  11:6  

Obrovskou radost mám z prvního letošního vítězství týmu Yellow, Který hned v prvním utkání dokázal vstřelit 11 branek Domečku Chomutov a zaslouženě vyhrál 11:6. Opravdu skvělé – velké díky a gratuluji !!! 

YELLOW – KADAŇ  1:9

V dalších utkáních Yellow narazili na tradičně silný tým Kadaně a výsledek 1:9 považuji za úspěch. Vždyť tým Green s nimi hrál před 14 dny 8:8. takže 9 obdržených branek ukazuje, že kluci z Yellow výrazně zlepšili obranu, na útočnou hru a vykombinování technicky výborného soupeře musíme ještě hodně trénovat a získávat jistotu na míčku, ale rozhodně jsou všichni kluci na dobré cestě.

YELLOW – MOST  1:10

V posledním utkání pak Yellow podlehli Mostu 1:10. Bohužel na poslední utkání musel odjet Kryštof a tato ztráta se ukázala jako velmi významná.  Byl to pro Yellow těžký turnaj, ze kterého jsme získali maximum a především kluci pomaličku rostou a zlepšují se a to je nejdůležitější. Velký dík za předvedený výkon.

Poslední věta k Yellow směřuje (v této kategorii) velmi důležitému postu brankaře. Mám obrovskou radost, že jsme našli druhého brankaře, který je hbitý a pozorný a který rozhodně už na tomto turnaji předvedl, že bude týmu oporou. Díky Kubo!  Mám radost ze hry a nasazení všech hráčů a jsem rád, že noví hráči (Kamil i Pepa), kteří mají za sebou jen pár tréninků, hrají s týmem, hrají s chutí nasazením a že je to očividně baví.  Ještě jednou děkuji celému týmu za předvedenou hru a upřímně gratuluji k prvnímu vítězství jste skvělí a jsem moc rád, že kluci mají kde získávat zkušenosti a příští rok budou výborným základem týmu green.        

GREEN:

Lajny :  Vilda- Luky- Martina  / Kary – Ondra – Vojta /  v bráně Filip. 

GREEN – JIRKOV  14:7

V první lajně nám chyběl nemocný Jindra, kterého v obraně velmi dobře zastoupila Martina. Tak jak Yelow měli těžký los, Green měli los výrazně lehčí. V prvním utkání přestříleli každým turnajem se zlepšující tým Jirkova 14:7. Toto utkání se klukům povedlo asi nejvíce, makali, běhali, nahrávali si a bojovali.  Občas chyběla větší dravost a důraz v osobních soubojích a obranu jsme docela dost vypouštěli, výsledkem bylo sedm obdržených branek a to je docela hodně. Přičemž většina obdržených branek byla z dorážek a našeho nedůrazu před vlastní brankou. Ale to se podá.

GREEN – LOUNY RED 14:5

Utkání s Louny Red bylo v podstatě dost podobné. Na hřišti kombinačně a v počátku i pohybem byli naši kluci lepší. Soupeř, ale nic nevzdával a velmi dobrou střelbou z dálky nás nekompromisně trestal. Kluci se snažili dohrávat situace a často to až překombinovali, když vedli o pět branek výrazně polevili s nasazením, začali hrát staticky a dovolili jsme tak soupeři hru opticky vyrovnat. Pochvalu zaslouží výkon Martiny, která jako obránce vůbec nebála vystřelit, dobře si nabíhala a odměnou jí byly 4 branky. Mohlo padnout i výrazně více branek, šancí bylo na dvě utkání, ale až na Lukyho, který bojoval o každý míček, tak ostatní střelci (kteří jinak umí vystřelit skvěle) spíš nahazovali míčky na bránu, nebo jí prostě netrefovali. V tomhle utkání o to nešlo. Jde spíš o to aby kluci v těchto situacích získávali jistotu, věřili si a měli chuť v každém okamžiku vydat to nejlepší, někdy ale převládne pohodlnost.   

GREEN – PODPOŘANY  17:2

Tým Podbořan přijel velmi oslaben marodkou, takže hrál s vypůjčenou brankařkou naší přípravky a s Jonášem z přípravky.  O výsledek tak v tomto utkání vůbec nešlo. A šlo spíš o to aby si kluci vyzkoušeli kombinační hru a střelbu. Utkání bylo od první minuty rozhodnuté a my jsme Podobřany přehrávali i přes to, že jsem spálili řadu jasných tutovek. Jsme v utkání vyhráli 17:2.  Podbořany nebyly odevzdané a dali nám po našich chybách 2 branky, které si za své nasazení rozhodně zasloužili.

Příští turnaj se hraje 18.1. v chomutovké sportovní hale a Green narazí na Domeček Chomutov, Katy Kadaň a Ďáblíky Chomutov. Především pak utkání s Kadaní bude jako vždy obrovskou prověrkou našich dovedností. A všichni se na něj moc těší. Yellow narazí na Podbořany , Jirkov a Čertíky Chomutov. Klukům věřím, a tak snad i tentokrát tým Yellow přidá další cenné výhry.  

Závěrem děkuji všem rodičům, kteří přišli a podporují kluky nejen doma, ale na všech utkáních. Je to potřeba a oni to hrají hlavně pro Vás, váš respekt a pochvalu. Díky.

Dušan Volráb a Jan Vápeník ml.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode