Král je zpět!

01.11.2023 16:11

Vítáme Legendu: Honza Stopka se vrací do týmu FbC Jazzmani Žatec

Historie a tradice jsou v každém klubu ceněny, a pro FbC Jazzmani Žatec, který má za sebou již téměř 25 let úspěšného působení, je návrat jednoho ze svých legendárních hráčů nejen důležitým okamžikem, ale také důvodem k oslavě. Vítej zpět, Jendo!

Jan Stopka, spolu s Honzou Laiblem, tvořil základní kámen týmu v jeho ranných letech. Jeho účast byla neocenitelná pro úspěchy klubu v jeho začátcích v roce 1999, a nyní se po mnoha letech vrátil zpět do rodiny FbC Jazzmani Žatec. Příští rok budeme slavit 25 let od založení klubu, a návrat jednoho ze zakladatelů může být první oslavou našeho klubu.

Statistiky Honzy Stopky, které zahrnují 194 kanadských bodů za 137 odehraných soutěžních utkání, stály dlouhou dobu v čele klubových rekordů od roku 1999 do roku 2013. S nástupem nové generace hráčů došlo ke změnám, ale jeho přínos pro klub zůstává nedocenitelný.

Honza nikdy nezanevřel na sport, a přes golf a fotbal se nakonec vrátil k florbalu. Po několika letech usilovného jednání se nám dostalo nádherného vánočního dárku – návratu legendy zpět do klubu. Honza Stopka se stává znovu ortodoxním hráčem FbC Jazzmani Žatec, a jeho návrat je přivítán s nadšením.

První setkání se soupeřem po návratu proběhne v neděli 19. listopadu ve sportovní hale v Podbořanech, kde se postavíme týmům FbK Prty Postoloprty a TJ Lokomotiva Louny B. Za tým z Loun hrají také někteří další žatečtí hráči, jako Aleš L. a Marek S.

Neděle 19. listopadu bude vskutku oslavou, kdy se znovu setkají dlouholetí kamarádi a hráči ze všech koutů Čech, kteří budou společně na hřišti vytvářet další vzrušující kapitoly v historii FbC Jazzmani Žatec. Vítej zpět, Honzo, těšíme se na tvůj návrat a společné momenty na hřišti!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode