Konec sezóny 2017/2018 pro tým přípravek

18.03.2018 21:21

V sobotu 17. března odehrála žatecká přípravka svůj poslední turnaj v sezóně.

Dnes nehodlám komentovat a hodnotit jednotlivé zápasy. Jak už je u mě zvykem, chci na domácí turnaj postavit co nejvíce dětí. Je to však záludné, málo času a spousty dětí :). To však nevadí, všichni musí někdy začít s vrcholem své přípravy na trénincích.

Výsledky turnaje: 5:5 s Tuleni z Podbořan a dvě prohry s Litvínovem. První zápas byl nejméně povedený, ale výsledkově nejlepší. Kluci i holky makali a plnili mé pokyny. Turnaj se povedl Dominikovi, který v bráně odchytal výborný turnaj. Vidět byli i Luka, Ondra, Petr, Štěpa, Anička, Kryštof, Jakub a Kája. Vůbec nezaostávali Filip, Vojta, Tadeáš a Jonáš. Před turnajem se zranil Jindra a bylo to znát.

Největší radost mám ale z Jonáše. Celou sezónu s námi odjezdil jako benjamínek týmu. Od začátku odvádí skvělou práci a nemá zábrany. Konečně se dočkal prvního gólu, z trestného střílení, moc blahopřeji. Po této sezóně budeme budovat nový tým. Máme však na čem stavět.

Moc děkuji hráčům, s kterými jsem strávil dva roky, a oni jdou dál reprezentovat náš klub ve starší kategorii. Tím, to ovšem nekončí. Čeká nás ještě přátelský turnaj v Chomutově 7. 4. 2018. Tam vyrazíme se dvěma týmy a budeme reprezentovat nejenom náš klub. V příští sezóně hodlám postavit dva týmy přípravky, aby děti strávily na hřišti více času.

Konec sezóny nastane až naší rozlučkou, kterou si patřičně užijeme. Moc děkuji Jonášovi, který obaloval řízky, které jsem si přál a děti mně je snědly :). Největší dík patří samozřejmě rodičům, kteří nás celou sezónu doprovázeli a můžou být na své děti hrdí. K Vašim dětem jsme si vytvořili vztah a nadále je budeme podporovat. Těším se na soustředění, již brzy donesu přihlášky.

Děkuji Trenér David Šůs

       Asistent David Šůs ml.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode