Junioři vydřeli další vítězství

26.03.2018 21:02

V neděli 26. března se odehrála další dvě ligová utkání 2. juniorské ligy ústecko-libereckého kraje. Byl to předposlední turnaje letošní sezóny a na Žatec v Kadani čekali Teplice a Česká Lípa.

FbC Jazzmani Žatec 3:8 Florbal Teplice (2:2, 0:2, 1:4)

Po úvodním vzájemném oťukávání soupeřů začali padat branky. A jako první tým se trefili Teplice. Nenápadnou střelou z levé strany se hosté dostali do vedení. Na vyrovnání se nečekalo ani dvě minuty a domácí poprvé srovnali krok. Dalším, kdo udeřil, byli opět hosté. Tentokrát po trestuhodném zaváhání žateckého hráče, který svou nepřesnou nahrávkou doslova namazal soupeři a ten trestal. Do konce první třetiny zbývalo ještě dostatek času a tak Jazzmani zvýšili svou aktivitu ve hře. To kořenilo vyrovnávací brankou, když po střele Naxery dorážel přes marně se natahujícího brankáře Duda. Smírným skóre byla také ukončena první třetina s nadějí pro domácí, na obrat v zápase. Tato naděje však brzy vzala za své, protože Tepličtí hráči domácím ve druhé třetině nedovolili nic a naopak navýšili skóre na 2:4 z pohledu domácích. V těsném závěru prostřední třetiny byl vyloučen hostující hráč, což dokázali domácí zužitkovat hned po půl minutě v třetině závěrečné. Bohužel po gólu na 3:4 z pohledu domácích, Jazzmani přestali běhat a vyvíjet potřebnou aktivitu. Teplice využili své šance a zaslouženě zvítězili. Domácí nebyli horším týmem, ale tentokrát prostě na Teplice neměli.

FBC Šluknovsko Česká Lípa 4:6 FbC Jazzmani Žatec (1:1, 2:0, 1:5)

Druhé utkání bylo dosti podobné tomu prvnímu. Opět úvodní třetina a opět srovnané skóre. Kritická druhá třetina, kdy Jazzmani nemůžou najít střelce a po druhé třetině se odchází do kabin se ztrátou. Závěrečná třetina se Jazzmanům oproti prvnímu zápasu povedla. To co nevycházelo proti Teplicím, tentokrát do Českolipské branky spadlo. Pomyslně zavelel k obratu Hanuš, který těžkou střelou v přesilové hře prostřelil domácího brankáře, a rázem byli Jazzmani na koni. Střelou od půlky od Naxery už bylo srovnáno a zkompletováním hattricku u kapitána hostujícího celku Hanuše, bylo vše dokonáno. Jazzmani berou tři body a můžou se těšit na poslední turnaj v sezóně, který se bude konat 15. dubna.

Sestava: Sarič – Naxera, Žiga, Pšenička – Milyan, Hanuš, Hrádek – Duda, Kolář

Trenér: Votava

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode