Jazzmani vezou z Nového Boru 6 bodů

15.01.2023 19:10

V sobotu za áčko v neděli za béčko, taková porce byla hned několika žateckých hráčů. Co je ale příjemnější, že oba celky se zvedli a po nevýrazném úvodu sezóny konečně začínají mít ty potřebné parametry.

Legendy dnes začínali s Děčínem, který byl dlouhou dobu statným sokem. To se změnilo až v poslední minutě, když Jan Bartoš věkem veterán, rozjásal žateckou střídačkou vítězným gólem. K tomu je nutné podotknout, že hlavním hrdinou dne byl Jiří Kolář. Jirka vstřelil čistý hattrick, který hned v dalším zápase zopakoval. Žatec porazil zaslouženě Děčín 5:4.

Druhý zápas dne byl proti týmu FbK Prty Postolprty v čele s veteránem Radkem Hoffi Hoffmanem. Je raritou vidět takovéto hráče, kteří mají stále co nabídnout florbalu. Jazzmani byli papírově lepším soupeřem, což se projevovalo i na hřišti. Žatec postupně navyšoval rozdíl ve skóre a v závěrečné třetině naprosto ukázal svou dominanci. FbC Jazzmani Žatec 7:2 FbK Prty Postoloprty. Zasloužená výhra Žatce znamená posun v tabulce z nelichotivého předposledního místa na 6. pozici.

Sestava: Ali – Kopecký, Ligda, Falbr, Vít – Janoško, Milyan, Brunclík – Dvorský, Kolář, Bartoš

Tímto turnajem je polovina sezóny odehrána a nyní nás čekají ještě 4 turnaje. Další turnaj se odehraje opět za týden tentokrát ve Velebudicích s Vipers Most a FD Teplice B.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode