Jazzmani si konečně zahráli florbal

08.05.2021 21:57

Ať už to může být jakkoliv pozoruhodné, v sobotu 8. 5. 2021 si zahráli žatečtí benjamínci florbal pod širým nebem. Díky klubu Florbal Chomutov, který realizoval dlouhodobý projekt - výstavba venkovní florbalové arény. Jazzíci si vyzkoušeli pohyb a již teď se těší na další setkání s florbalisty z Chomutova.

Žatecký klub koketoval s myšlenkou venkovního hřiště již řadu let, ale do této chvíle vše skončilo pouze u přání. Možná ukázka, že to opravdu jde a pomoc klubu Florbal Chomutov nám pomůže k finální realizaci venkovního hřiště i v Žatci. Přeci jenom, nebylo by to pouze hřiště pro florbal, ale také i pro in-line hokej, hokejbal, futsal, tenis a mnoho dalších sportů. V této situaci jsme ve značné nevýhodě oproti ostatním žateckým sportům, protože florbal je prostě specifický sport.

Máme vybrané tři objekty, kde by mohlo být položeno umělé venkovní hřiště. 1. Na hřišti u 5. ZŠ (vedle basketbalového hřiště), 2. Na mládí (na basketbalovém hřišti), 3. Na hřišti u koupaliště - tato plocha se jeví jako nejpříhodnější zdůvodu minimálního využití současného hokejbalového hřiště, které by se mohlo revitalizovat a vytvořit nový sportovní trh pro žatecké občany.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode