Jazzmani prohráli rozdílem třídy

19.09.2021 21:46

V neděli 19. 9. bylo na pořadu dne II. kolo DIVIZE#MUŽI. Žatečtí hráči zajížděli k domácímu zápasu do nedaleké Kadaně, kde změřili své síly proti ambicióznímu týmu Florbal Chomutov U 21.

Chomutov doplněn 2 hráči z I. ligy a řadou juniorů, předvedl koncentrovanou hru a zaslouženě vyhrál tak vysokým skóre, tedy 18:3. Jazzmani v první třetině nezvládali základní herní dovednosti – vedení balónku a přihrávka, což vedlo k drtivé převaze Chomutova. Jazzmani, ale přes tuto převahu dvakrát vsítili branku a dostali se na dílčí skóre 2:4. Žatecký brankář David Švátora se snažil jako mohl a také díky němu svítilo na výsledkové tabuli skóre po první třetině 2:5 z pohledu domácích.

Chomutov jistý si svou dominancí ve druhé třetině přidal ještě více na tempu a tím si vytvořil propastný rozdíl ve skóre. Jazzmani měli obrovský problém s rozehrávkou a mladí soupeři s neutuchajícím hladem po gólech si vytvářeli jednu šanci za druhou. Pokud by někdo měřil procento držení balónku, byl by výsledek 75/25 pro Chomutov a tomu také odpovídalo skóre.

Do třetí třetiny nasadil domácí trenér trio Kuvík-Milyan-Kučera a během několika střídání, bylo vidět, že tato lajna je jediná schopna se soupeřem držet krok. I přes tento fakt, to na vysokém skóre nic nezměnilo. Chomutov střílel dál a dál. V závěrečné třetině stojí za zmínku ještě dvě věci. Jazzmani využili svou přesilovku v zápase zásluhou Hrádka a odchovanec Žatce v dresu Chomutova bohužel nebodoval. Samozřejmě to může být bráno jako taková úcta.

Další týden nás čeká na stejné palubovce Kadaň. Zápas startuje 25. září od 19:00 h.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode