Jazzmani nestačili na mladíky z Panthers Praha B

06.02.2022 20:14

V sobotu ráno 5. 2. byl na pořadu dne turnaj žateckého béčka, které pak přejíždělo do Rudné do Prahy. Tedy jen 2 hráči a trenér. Ve zdejší hale na Žatec čekal tým Panthers Praha B U23.

Panthers Praha B U23 19:7 FbC Jazzmani Žatec (3:2, 8:2, 8:3)

Úvod zápasu opět v oslabení. Žatecká největší slabina, neustálé fauly, opět byl vidět. Hned na konci čtvrté minuty byl žatecký tým poslán do čtyř a Praha poprvé udeřila. Poté Jazzmani kapitulovali ještě jednou, tentokrát ze hry pět na pět po pěkné kombinaci domácích. Žatec se ale nevzdal a začal více bojovat o balónek. To se dvojnásobně vyplatilo. Panteři nedokázali na změnu taktiky rychle reagovat a nejdříve žatecký Hanuš a posléze Havlík z přesilovky srovnali stav skóre na 2:2. Bohužel poté přišlo velice nešťastné vyloučení za přílišný počet hráčů na hřišti. Žatec hrál chvíli v šesti a za to byl Živčák poslán na trestnou lavici. Panteři nekompromisně po dvaceti sekundách trestali a díky tomu vyhráli první třetinu 3:2.

Jazzmani do druhé třetiny vletěli jako uragán. Ve čtvrté minutě srovnal skóre Michael Muselík aby o minutu později kapitán Žatce strhl vedení na stranu hostů. V tu chvíli přišel time out domácích a trenér své hráče doslova pokropil živou vodou. Po nejspíše jasných instrukcích si Panteři vzali zpět, co jim patřilo a postupem času navýšili skóre na 11:4.

Ve třetí třetině jasnou dominanci domácích potrhlo 5 vyloučení ze žateckých řad a k tomu jeden pěti minutový trest za nesportovní chování Petra Havlíka. Žatec ve všech směrech propadl a všude byl pozdě z čehož pramenili vyloučení za sekání, protože místo sebrání balónku z čepele, vždy halou zazněl dutý náraz do hole. Rozhodčí byli nekompromisní a celkem Žatec vyloučili 10krát. Zlehka hrající Panteři zaslouženě vyhráli a tím se posunuli od sestupového pásma.

Sestava: Sarič, Švátora – Čermák, Milyan, Živčák, Kopecký, Mojžíš – Hanuš, Muselík, Brunclík, Havlík, Burda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode