Hostování a neobvyklý přestup: Nová výzva pro naše mladé hráče

04.06.2023 20:01

Klub FbC Jazzmani Žatec má radost oznámit hostování dvou našich talentovaných hráčů z kategorie juniorů v klubu TJ Mocní Tuleni. Antonín Škvaro a Petr Hotový (v přípravě) budou mít příležitost posílit své dovednosti a získat cenné zkušenosti v novém prostředí. Toto hostování je výsledkem naší snahy podporovat individuální rozvoj hráčů a poskytnout jim širší možnosti pro jejich sportovní růst.

Hostování je často využívaným nástrojem v hokeji (do florbalu stále proniká), který umožňuje hráčům rozšiřovat své sportovní obzory a získávat nové zkušenosti. Pro Antonína Škvara a Petra Hotového je to skvělá příležitost, jak se setkat s novými spoluhráči, trenéry a soutěžním prostředím. Během svého hostování budou moci posilovat své schopnosti a přinést zpět do našeho klubu nové dovednosti a zkušenosti.

Ve stejném duchu se událo i neobvyklé přestupové rozhodnutí hráčů z kategorie mladších žáků Jonáše Gregora a Jakuba Kassala. Z důvodu nespokojenosti jejich rodičů se připojili k jinému klubu. I když je to pro nás zklamáním, respektujeme jejich rozhodnutí a přejeme jim ve svém novém působišti hodně úspěchů.

Každé sportovní rozhodnutí je individuální a je důležité brát v úvahu potřeby a přání hráčů i jejich rodin. Klub FbC Jazzmani Žatec si zakládá na budování kultury respektu a podpory mezi hráči a jejich rodinami. I přes tyto neobvyklé události zůstáváme pevně oddaní naší vizi podporovat rozvoj každého hráče a budovat silný tým.

Těšíme se na další tréninky a zápasy s našimi hráči a věříme, že jejich hostování a přestupy přinesou nové výzvy a příležitosti pro jejich sportovní růst. Naším cílem je stále posilovat naši klubovou komunitu a společně dosahovat úspěchů na florbalovém hřišti i mimo něj.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode