Historicky první zápas ženské kategorie klubu FbC Jazzmani Žatec - 8. 10. 2023

06.10.2023 12:49

V historickém zlomu pro klub FbC Jazzmani Žatec se tento víkend (neděle 8. 10.) otevře nová kapitola v jeho dlouhé historii. Po mnoha letech úspěšného působení mužských týmů se nyní klub chystá na historicky první zápasy ženského týmu v soutěži. To je moment, na který se fanoušci žateckého florbalu těší a klubová věrnost se nyní bude moci soustředit i na ženskou kategorii.

FbC Jazzmani Žatec Pink, jak se nově vytvořený ženský tým nazývá, se tento víkend vydají na svou první florbalovou cestu. Zápasy se odehrají v České Lípě, kde se Elévky střetnou s tamním týmem FBC Česká Lípa a také s týmem Florbal Chomutov.

Tato událost je pro klub FbC Jazzmani Žatec historická nejen kvůli vytvoření ženského týmu, ale také proto, že je to poprvé, kdy se ženský tým zúčastní soutěže na regionální úrovni. Klub tímto krokem jasně ukazuje svůj závazek rozvoji florbalu v regionu a posiluje svou pozici jako významný hráč v českém florbalovém světě.

Elévky budou mít před sebou náročný víkend, kdy se utkají s týmy, které mají již nějaké zkušenosti v soutěžích ženské kategorie. To však nemusí být na závadu, protože každý začátek je těžký, a zkušenosti se budou určitě nyní stále zvyšovat.

Klub FbC Jazzmani Žatec má za sebou úspěšnou historii, a fanoušci doufají, že ženský tým bude pokračovat v tradici klubu a přinese další úspěchy na florbalovou scénu. Tým má za sebou náročnou přípravu a společně s trenéry a vedením klubu věří, že jsou připraveni na tento důležitý okamžik.

Tento víkend bude také skvělou příležitostí pro fanoušky, aby přišli a podpořili nový tým. Podpora fanoušků může být pro hráčky velkým povzbuzením a motivací, ať už v zápasech zvítězí nebo se budou potýkat s obtížemi.

Začátek ženské kategorie v klubu FbC Jazzmani Žatec je významným milníkem pro tento florbalový tým. Přejeme Elévkám hodně úspěchů v jejich první sezóně a věříme, že budou reprezentovat klub a město Žatec s hrdostí a vášní pro florbal. Fanoušci a příznivci se mohou těšit na vzrušující zápasy a nové florbalové hvězdy, které se rodí právě v týmu FbC Jazzmani Žatec.

Toto vše může stvrdit trenér, David Šůs, svým podpisem, který už zůstane věčný. Nikdo jiný to nedokázal. Perfektní práce Davide!

K této výjimečné události si připomeňme ještě jednu, a to, že Martin „Vopi“ Ligda dnes slaví narozeniny – gratulujeme.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode