Hektický víkend za námi

24.01.2022 08:25

Nabitý florbalový víkend nám v sobotu nejdříve přinesl turnaj elévů. Následovalo setkání dětí a rodičů kategorie přípravek. Bohužel pro starší žáky, jejich turnaj byl zrušen a sobotu zakončilo mistrovské utkání mužů, kteří hráli na palubovce v Teplicích.

Ani neděle nebyl odpočinková, protože dva zápasy sehráli muži B a ve stejnou dobu sehráli dva zápasy junioři.

Turnaj elévů pořádaný na žatecké palubovce byl skvěle zorganizovaný. Žateckých hráčů je dostatečné množství, a proto trenéři Kamil Gregor a Ondřej Wágner mohli poskládat 2 kompletní družstva. Žatec yellow a Žatec green, stejně jako jsou naše klubové barvy. Elévové již předvádí pěknou kombinační hru a jsou na nich vidět florbalové pokroky.

Tým mužů se potácí v krizi. Tentokrát hráli v Teplicích s místními FD Teplice a opět padli. Výsledek zápasu 12:8 je pro žatecký tým přesto slušný. Teplice brzo ovládli zápas a po dvou třetinách získali vedení 9:3. Sice Jazzmani vyhráli poslední třetinu 5:3, ale na boj o tři body jim již nezbylo moc fyzických sil. V zápase se blýskli Jan Čermák, který dal hattrick a Michael Muselík, který naopak 3 nahrával a k tomu přidal jednu trefu.

Nedělní ráno patřilo veteránům. Žatec B sehrál své dvojutkání v Krupce, kde nejdříve překvapivě porazil rezervu Teplic 2:1 a poté po namáhavém utkání padl s Roudnicí. Žateckých hráčů bylo pouze 8 a proto jsou výsledky úspěchem.

Posledními hráči víkendu, bylo družstvo juniorů. Ty v okleštěné sestavě a bez hlavního trenéra hráli zápasy proti Vipers Most a Bivoj Litvínov. Ani v jednom zápase netahali žatečtí hráči za správný konec a odjeli z turnaje v Mostě bez bodu. Pokud se Jazzmani budou chtít dostat do play-off, nesmí si dovolit takové výpadky, které předvedli například ve zmíněném Mostě.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode