Florbalový víkend v Žatci: Mladí talentovaní hráči a hráčky na domácí palubovce

03.11.2023 19:12

Florbal má v Žatci pevnou tradici a každý víkend je pro naše mladé hráče příležitostí ukázat své dovednosti a vášeň pro tento vzrušující sport. Tento víkend bude plný akce a soutěžení, kdy se dorostenci, mladší žáci, elévky a přípravka utkají s týmy z okolí. Pojďme se podívat na to, co nás čeká!

Sobota bude patřit mladším žákům, kteří se postaví týmům Mocní Tuleni Podbořany a FBC DDM Kati Kadaň. Mladší žáci jsou srdnatí a plní energie, a jejich zápasy jsou vždy plné akce a napětí. Každý hráč se bude snažit předvést své nejlepší výkony a získat body pro náš tým. Turnaj se odehraje v tělocvičně OA Žatec.

V neděli se naše elévky představí také na domácí palubovce, kde je budou čekat týmy Florbal Chomutov, Mocní Tuleni Podbořany a FBC DDM Kati Kadaň. Elévky jsou budoucností našeho klubu a jejich hry jsou vždy plné radosti a nadšení. Bude to skvělý den pro fanoušky, kteří si mohou užít mladých talentovaných hráčů v akci.

Ale to není vše! Naše dva týmy přípravek, Green a Yellow, se vydají na cestu do Krupky, kde budou hrát svůj turnaj. A dorostenci nezůstanou pozadu, protože také v sobotu odjedou do Kadaně, kde se utkají s týmy SK Dubí a Florbal Chomutov B.

Florbalový víkend je skvělou příležitostí pro naše mladé hráče prokázat své dovednosti a vytvořit nezapomenutelné vzpomínky. Přijďte je podpořit a buďte svědky jejich florbalových výkonů. Těšíme se na skvělý víkend plný akce a soutěžení!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode