Florbalový víkend na obzoru: plný akce a vzrušení!

12.10.2023 15:12

Následující víkend je pro florbalový klub FbC Jazzmani Žatec plný akce a soutěží. Naši hráči se budou střetávat s týmy z různých kategorií a regionů, a přinášejí s sebou nadšení a odhodlání získat vítězství.

Sobota bude ve znamení turnajů přípravek, kdy se na hřišti v Kadaní střetnou oba naše týmy, FbC Jazzmani Žatec Yellow a FbC Jazzmani Žatec Green. Tato událost je skvělou příležitostí pro naše nejmladší hráče ukázat své dovednosti a týmový duch.

Mladší žáci se vydají na cestu do Loun, kde budou hrát proti týmům ASK Lovosice - LFP "B" Grey a TJ Lokomotiva Louny - Magenta. Očekává se, že tyto zápasy budou plné vzrušení a soutěživosti.

Regionální liga mužů vstoupí do akce, když naše áčko zahájí svou sezónu na hřišti v Podbořanech. Zde se střetnou s týmem Florbal Chomutov C a Mocní Tuleni Podbořany. Hráči jsou plně koncentrovaní na získání prvního vítězství.

Nedělní florbalový maratón zakončí naše legendy, když se utkají v Kadani proti týmům FBC Vipers Most B a BK Real Roudnice n/L C. Legendy klubu FbC Jazzmani Žatec jsou vždy zárukou vzrušujícího a dovednostního vystoupení.

Tento florbalový víkend přináší spoustu soutěží, radosti a nadšení pro všechny naše hráče, trenéry a fanoušky. Držme palce všem týmům a těšíme se na vzrušující zápasy!

JAZZ, JAZZ, JAZZMANI!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode