Florbalové naděje prodloužily vítěznou tradici

30.11.2021 21:09

Elévové florbalového klubu Jazzmani Žatec prodloužili letošní vítěznou sérii a ovládli další turnaj. Tentokrát zvítězili na domácím hřišti v hale obchodní akademie.

Stejně jako při domácím turnaji před měsícem rozhodl o vítězi turnaje hned první zápas, v němž se střetly dva domácí týmy. V nejlepším zápase celého dopoledne porazil tým Green Žatec své kamarády z celku Yellow Žatec těsně 5:4, což zároveň rozhodlo o pořadí na prvních dvou místech turnaje.

Oba žatecké týmy pak porazily své další soupeře. Green vyhráli nad Roudnicí 9:0 a nad Podbořany 15:6, když do hlavní role se obsadil kulometčík Vojtěch Škrdle – proti Podbořanům nastřílel hned tři hattricky. Další hráči za ním ale nezaostávali, v brance se pak činil zlepšující se Václav Staněk.

Tým Yellow porazil Podbořany 10:5 a Roudnici v posledním zápase 8:3. Jeho hlavní oporou byla jako vždy brankářka Klárka Wágnerová, ve hře byl tým silný hlavně díky svému kolektivnímu nasazení.

Stínem turnaje bylo několik bolestivých úrazů, které odnesli právě domácí hráči. Kladem byla naopak hra, kterou oba žatecké týmy předváděly. Své soupeře předčily hlavně nasazením, pohybem a rychlostí. I díky tomu si pak elévové našli prostor také na hezkou kombinaci. S jednoduchou a důraznou hrou obránců, na niž navazoval pohyb a pokus o rychlou střelbu útočníků, si soupeři nevěděli rady.

Další turnaj hrají elévové dva týdny před Vánoci v nedalekých Podbořanech.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode