Florbalová událost "OLDIES" plná radosti, vtipů a florbalové vášně

11.12.2023 09:05

V sobotu 9. prosince se uskutečnila výjimečná florbalová událost "OLDIES", která přilákala 30 nadšených hráčů klubu FbC Jazzmani Žatec. Tato akce byla věnována nejen současným, ale i minulým hráčům klubu, kteří se vyznamenali na hřišti a stále chovají lásku k tomuto sportu.

Účastníci byli rozděleni do třech týmů, které se poté utkaly v sérii zápasů "každý s každým" dvoukolově. Tato herní variabilita umožnila hráčům ukázat své schopnosti a předvést kvalitní florbalové dovednosti.

Nicméně to nejvýznamnější na celém turnaji byla atmosféra plná radosti, smíchu a neuvěřitelných vtipů a hlášek. Každý zápas byl nejen o boji na hřišti, ale i o tom, jak se každý hráč snažil přidat svou vlastní "florbalovou filozofii" a vtipný komentář do mixu.

Zápasy byly po celou dobu provázeny veselím, srandou a skvělou náladou, která jen podtrhla vášeň všech zúčastněných k florbalu. Bylo zřejmé, že nejen na hřišti, ale i mimo něj se hráči bavili stejně intenzivně.

Po celé odpoledne zaznívaly smíchy a vtipy, které rozesmály každého. A není pochyb, že takové akce nejen posilují sportovní ducha, ale také prodlužují život. S úsměvem a radostí ze hry se všichni účastníci rozešli, plní dojmů z nezapomenutelného dne stráveného spolu. Někteří účastníci se rozešli až v 6 ráno.

OLDIES se ukázalo jako nejen skvělá sportovní událost, ale i jako setkání starých přátel a tvůrců společných zážitků na hřišti. Všechny tyto momenty nám připomenuly, že vášeň a láska k florbalu neznají věk a umí spojit lidi v nezapomenutelných chvílích.

S pozdravem a díkem všem, kteří se zúčastnili a vytvořili z tohoto dne skvělou událost.

Příští rok se bude slavit výročí 25 let!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode