Florbalová sezóna 2023: Začínáme s náborovými tréninky!

03.09.2023 17:21

Připravte si své florbalové výstroje a vyrazte na hřiště, protože se blíží začátek další florbalové sezóny! FbC Jazzmani Žatec jsou nadšeni ohlášením prvního tréninku, který se uskuteční v úterý 5. září od 17:00 hodin v tělocvičně 5. ZŠ. A co je ještě lepší, tento trénink je otevřený pro všechny nové nadějné hráče, kteří chtějí vyzkoušet své florbalové dovednosti.

Náborové tréninky: Šance pro nové tváře

Pokud jste vždycky chtěli vyzkoušet florbal, ale nikdy jste se k tomu nedostali, nebojte se! Naše náborové tréninky jsou ideální příležitostí, jak se seznámit s tímto vzrušujícím sportem a připojit se k naší florbalové rodině.

Zkušení trenéři vás provedou základy hry, naučí vás střílet góly, bránit se a co je nejdůležitější, budou vás povzbuzovat a podporovat na cestě k florbalovým dovednostem.

Zápasy: Datum, kdy se to skutečně rozbíhá

Náborové tréninky jsou skvělým způsobem, jak začít, ale co je to za sezónu bez samotných zápasů? Naši hráči mají co dohánět a začínáme brzy! První oficiální zápasy v kategoriích mužů, dorostenců a elévů se odehrají 30. září.

Těšit se můžete na vzrušující souboje, nádherné góly a vášnivou atmosféru na hřišti. Ať jste hráčem, fanouškem nebo rodičem, máme pro vás skvělou sezónu plnou florbalového dobrodružství.

Přidejte se k nám!

Chcete-li se přidat k naší florbalové rodině a být součástí této úžasné hry, neváhejte přijít na náborový trénink 5. září a vyzkoušet si florbal na vlastní kůži. Sezóna 2023 je na startu, a my jsme připraveni na vzrušení, akci a skvělý florbal. Vidíme se na hřišti! Jazz, jazz, Jazzmani.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode