Florbal na Dočesné? Ano, bude ...

09.08.2017 06:55

Jak nejspíš každý víte, letos nás čeká již šedesáté pokračování slavností chmele v Žatci. Pro tento ročník si organizátoři připravili hned několik novinek a jedna z nich je, představení žateckých spolků v málo využívané klášterní kapucínské zahradě.

Projekt bude postaven na prezentaci spolků a tím vytvoření zmenšeného veletrhu sportu v Žatci. V České republice podobné akce jako Sporťáček nebo Olympijský park. Vše bude pod záštitou nesportovní organizace Chrámu Chmele a Piva, který je v tuto chvíli nejspíš správcem prostoru Kapucínského kláštera.

Náš stánek bude rozvinut hned u spodního vchodu kapucínské zahrady v sobotu 2. září 2017 od 15:00 do 17:00 hodin. Budeme zde mít připravené prezentace klubu, historii, soutěže, ukázku vybavení a mnoho dalších věcí, abychom náš populární sport představili všem dosytosti, kdo se přijde podívat. Proto přijďte podpořit naše snažení, nebo přiveďte známé, ať se můžete zase předvést ve svém oblíbeném sportu.

Pro nás to bude první díl představování našeho spolku. V dalších týdnech uskutečníme ukázkový florbalový trénink a metodický zápas týmů elévů a mladších žáků. Všechny tyto akce budou uskutečněny pod širým nebem a na frekventovaném místě. Tak abychom na nás upozornili, že florbal Žatec je stále tady.

Do nové sezóny připravujeme spousty novinek, ale o tom až příště.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode