FbC Jazzmani Žatec Legendy: připsáno další vítězství v Ústecké lize

28.01.2024 17:08

V neděli 28. ledna se žatecké Legendy postavily proti svým soupeřům ve dvou vzrušujících zápasech ústecké ligy mužů. Atmosféra byla nabita očekáváním a vůlí získat další triumf pro klub.

FbC Jazzmani Žatec 5:2 FbK Prty Postoloprty

V prvním zápase se Legendy setkaly s týmem FbK Prty Postoloprty. Zápas byl plný vzrušujících momentů a pevné obrany. Hrdinou se stal Brunclík, který nejen že vstřelil tři branky, ale také přidal jednu asistenci. Kloboučník, stojící v bráně, ukázal svou nezlomnou snahu zabránit gólům, což přispělo k výsledku 5:2 ve prospěch žateckých Legend.

FbC Jazzmani Žatec 5:10 TJ Lokomotiva Louny B

Druhý zápas proti TJ Lokomotiva Louny B přinesl další vzrušení. Brunclík pokračoval v destruktivní síle, když znovu třikrát zakončil do sítě. Přestože výsledek nebyl tak příznivý jako v prvním zápase, Legendy ukázaly bojovný duch a odhodlání až do posledního hvizdu.

Oba duely přinesly vynikající výkony brankáře Jana Kloboučníka, jehož přítomnost byla klíčová pro úspěch týmu. V prvním zápase bylo jeho přispění rozhodující pro získání vítězství, zatímco ve druhém utkání hrál klíčovou roli v udržení rozdílu ve skóre na přijatelné úrovni.

Jazzmani Žatec Legendy opět zanechali svůj otisk na florbalové scéně a potvrdili své postavení jako vážení soupeři. Sledujte náš tým, jak pokračuje ve své cestě za dalšími výzvami a vítězstvími na cestě za florbalovou slávou!

„Síla, Srdce, 25 let společně!“

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode