Elévové zajížděli do Mostu

09.12.2015 07:45

V neděli (6. 12.) jsme jeli na poslední turnaj v tomto roce. Chtěli jsme si ho hlavně užít a nějak hezky se rozloučit se soutěžním rokem. To se myslím povedlo.

V prvním zápase se proti sobě postavili oba týmy. Hned v první minutě Matyáš Dvorský rozvlnil síťku za Danielem Cilcem, který zaskočil za zraněného Adama Bolhu. Ovšem to bylo v tomto poločase z „naší strany“ vše. Celý zápas jsme tahali za kratší konec. Vypracovali jsme si spoustu gólových šancí, Matyáš mohl vstřelit další 4 góly, ale vždy chyběl kousek štěstíčka nebo jsme narazili na zeď, kterou postavil Daniel Cilc. Zápas nebyl špatný, odkryl nám nedostatky, ale aspoň jsme se pořádně zahřáli a rozehráli na „opravdový“ soupeře.

FbC Jazzmani Žatec I vs. FbC Jazzmani Žatec 1:13

Druhý zápas byl proti týmu z Mostu. Proházeli jsme trochu sestavu, naordinovali taktiku a hurá na ně. Zpočátku to ještě trochu drhnulo, kluci asi měli v hlavách ještě ten první zápas, proto jsme po první půli prohrávali 0:3. Ovšem v druhé půli už to začalo všechno klapat, kluci si přihrávali, zodpovědně se vraceli a Michal Pintr zlepšil výhozy – prostě paráda. Mostečáci nevěděli, co s náma - Ondra Trachta nasázel 3 góly, přidal se k němu Matyáš Dvorský a jen škoda, že se nehrálo delší dobu, protože bychom jistě vyhráli.

FbC Jazzmani Žatec I vs. FbC SVČ Vipers Most 4:5

V předposledním zápase jsme nastupovali proti silnému Litvínovu. Byla to urputná bitva. Skvělá akce střídala další povedenou akci. Petr Wagner rozdal 2 góly, trio NápravníkTrachtaDvorský po gólu a až na 2 smolné góly v závěru to byla super podívaná.

FbC Jazzmani Žatec I vs. SK Bivoj Litvínov Modrásci 5:7

V posledním zápase už brzy došly síly. Smůla se nám lepila na paty. Co se mohlo pokazit, se pokazilo. Litvínovu tam spadlo úplně všechno, nám nic. Stříleli jsme tyčky, trefovali brankáře nebo soupeře před sebou. Psychická pohoda byla pryč, a proto taky celkové skóre je dosti hrozivé.

FbC Jazzmani Žatec I vs. SK Bivoj Litvínov Žluťásci 2:17

Tým FbC Jazzmani Žatec hrál ve svém druhém utkání proti silnému Litvínovu. Hned v první půli rozhodčí hrubě ovlivnil vývoj zápasu. Pískal jen na jednu stranu, a to bohužel proti nám. Přesto jsme se snažili a hráli svoji hru. Litvínov nebyl o nic lepší, ovšem hráli jsme proti panu rozhodčímu a také jsme bojovali s nesportovním chováním chlapců z Litvínova. Hra se vyostřila a místy to i hraničilo s jiným sportem. Nakonec jsme utkání ve zdraví dohráli, ale hořkost z nefér hry byla hodně cítit. Za zmínku stojí především 2 góly Petra Hotového.

FbC Jazzmani Žatec vs. SK Bivoj Litvínov Žluťásci 3:6

Hned v dalším zápase jsme hráli opět proti Litvínovu a byli jsme zdravě nabuzení s touhou jim vrátit porážku. A to se stalo. Naše hra nepostrádala lehkost, důraz, přesnost – prostě všechno, jak má být. Litvínov se dosti trápil. Všude byl pozdě. Také hrubě podcenili naši nejlepší hráčku Danielu Hamalovou, která jim s úsměvem nasázela 3 góly a přidala ještě 2 asistence. Tonda Škvaro se také rozstřílel a spolu s Petrem Hotovým vstřelili po dvou gólech. Tento zápas jsme si opravdu moc užili a zaslouženě vyhráli.

FbC Jazzmani Žatec I vs. SK Bivoj Litvínov Modrásci 8:3

V závěrečném zápasu dne nás čekal Most. Hráli jsme přesně tak, jako proti Litvínovu. Tento zápas se musel líbit všem. Snad jenom fanouškům z Mostu asi nebyl po chuti J Mám pro svůj tým jenom samou chválu. Všichni hráči se podepsali pod 9 gólů, které jsme vstřelili. Tří góly David Šůs, Daniela a Petr Hotový po 2 gólech, kluci z obrany, Petr Kelner a Tomáš Mohaupt, po jednom gólu a Tonda jim 4 připravil a jeden sám dokonce vstřelil.

FbC Jazzmani Žatec vs. FbC SVČ Vipers Most 9:3

Opět bych chtěl moc poděkovat rodičům, kteří přijeli podpořit náš tým a fandit.

Tento turnaj nejvíce zazářili: Antonín Škvaro (9+6), David Šůs (6+6), Petr Hotový (10+5) a Daniela Hamalová (5+3)

Turnaj se povedl a už teď se těšíme na další v novém roce 2016. Trenér Ondřej Lovacký

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode