Elévové odehráli poslední turnaj v Žatci

16.04.2017 11:57

V pátek 14.4.2017 se naši elévkové naposledy poprali o vítězství v této sezóně hned třikrát.

Díky velikonočnímu prodlouženému víkendu, jsme daly dohromady v družstvě Green pouze 5 hráčů . Do zápasů nastoupili : Hradec Patrik, Herold Štěpán, Wágner Saša, Vojtěch Ondra a do branky zaplula Míša Chrzová.

Nastoupili jsme proti Roudnici, Podbořanům a to nejlepší nakone, proti našemu týmu Yellou.

Při pohledu na Roudnickou střídačku mi zrovna do smíchu nebylo... bylo jich dvakrát víc než nás. Hlavní bylo se nezaleknout a pustit se hned od začátku do nich. Naši kluci se střídali jak to jen šlo...

Moji kluci opravdu bojovali, bylo vidět, že si to užívají a to se odrazilo na výsledku . V prvním poločase jsme vedli 6:2 a v druhém jsme navýšili o další 4 branky. Nakonec to tedy dopadlo 10:4 pro nás.

Druhý zápas byl proti Podbořanům, i těch bylo o několik hráčů víc než nás. Tento boj jsme bohužel prohráli . 4:15. Kluci byly unavení a Podbořany oproti nám měli lepší nahrávky a převážně hráli na naší polovině.

Třetí zápas neměl chybu J J Kluci si ho vyloženě užívali a hlavně dokázali , že se nebojí a šli do toho s plným nasazením. J vzhledem ktomu že Míša po předešlích dvou zápasech mněla spálená kolena od chráničů, rozhodla jsem se jí na poslední zápas osvobodit a do brány se postavil Patrik Hradec a Míša si zahrála v obraně J . Bylo velice úsměvné jak kluci bojují proti svým kamarádům z druhého týmu Yellou které bylo pod vedením Aleše Linky. Po prvním poločase to bylo 5:4 a v druhém jsme sice dostali ještě 3 branky, ale zato jsme jim do branky nasázeli dalších 6 J. Výsledné skóre 11:7 pro nás J

Tento poslední turnaj stejně jako ten předešlí se našemu týmu opět vydařil. Začíná se nám vyplácet naše úsilí na trénincích a doufáme že do příští sezóny nastoupíme v plné síle a dosáhneme ještě lepších výsledků.

Tímto bych velice ráda poděkovala všem rodičům kteří se zápasů účastní a jsou tak obrovskou oporou nejen pro své ratolesti, ale i pro mne.

Branky: Štěpán( 13+1) , Saša (8+5), Ondra(3+2) Míša(1+1)

Za tým Green Charvátová Katka

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode