Elévové jsou pod novým trenérem na vzestupu.

08.02.2016 21:43

Včera (7. 2. 2016) jsme odehráli asi nejlepší turnaj této sezóny. Ráno nám bohužel pro nemoc odpadnul elitní obránce Petr Kelner, tak jsme na rychlo povolali Sašu Wagnera z přípravky. Musím moc poděkovat tatínkovi, že za námi tak rychle dorazili až do dalekého Dubí.

S Kubou jsme si rozdělili týmy – já měl Jazzmany a on Jazzmany I. Proto začnu teprve se svým týmem.

První zápas Jazzmanů proti Teplicím byl opět jako přes kopírák. Naše ospalé starty jsou už legendární J Po prvních dvou minutách jsme prohrávali hrozivých 4:0. Můj tým ale ukázal charakter a touhu vyhrát – do konce půle jsme stačili vstřelit gól a v té druhé jsme se soupeři maximálně vyrovnali. Nakonec jsme sice prohráli 8:9, ale bylo to pořádné drama.

Druhý zápas byl proti domácím. Opět skvělá hra. Hráli jsme velmi pozorně a zodpovědně. Obrana byla tentokrát precizní a Daniel Wagner přidal pár skvělých zákroků. Dlouho to byla nerozhodná bitva, když ke konci rozhodla 2 góly Daniela Hamalová. Dovolím si tvrdit, že tento zápas už měl mistrovské kvality. Výhra 4:3

Ve třetím zápase na nás čekal druhý tým Dubí, složený ze samých dívek. Řekl bych, že jsme soupeře lehce podcenili. Navíc David Šůs stále zápasil se svojí nervozitou a úplně ztratil sebevědomí. Po první půli hrané bez gólu, jsme přistoupili na vcelku pomalé tempo soupeřek a ty nás doslova uspali. Ovšem holky nám u toho nastřílely 5 gólů, zatímco my jsme jim dokázali dát pouze 2.

Poslední zápas byl, jak z finále Mistrovstí světa J Hráče jsme s Kubou před zápasem namotivovali, slíbili jsme pizzu či čokoládu. Spolu jsme se také vsadili a šlo se do boje. David Šůs byl již plně ve své kůži a taky začal doslova lítat po hřišti. Než se Kubovo tým stačil rozkoukat, tak to bylo 2:0. Zápas měl ten správný náboj. Hráči to prožívali, my na střídačce také tak, rodiče povzbuzovali – no naprostá krása. Zápas nakonec skončil 8:7 pro Jazzmany I a musím říct, že zcela zaslouženě. Hráči půjdou s Kubou na pizzu a my máme o motivaci na příští zápas postaráno. V tomto zápase byli nejvíc vidět Tonda Škvaro s Davidem.

Jazzmani I nastoupili ke svému prvnímu zápasu proti prvnímu týmu Dubí, v nově složených formacích, které se ukázaly jako velmi povedené. Konečně jsme našli ideální chemii a složení. Jako překvapivý střelec se ukázal Hynek Slavík – vstřelil svůj první hattrick za Elévy. Již samozřejmostí se staly 4 góly Ondřeje Trachty, který konečně začal hrát více pro tým, a hned to bylo znát. Kluci v obraně – Petr Wagner a Vojta Beneš hráli parádně a vypůjčený Daniel Cilc zamknul bránu. Jasná výhra 10:3 a maximální spokojenost.

Druhý i třetí zápas proběhl naprosto stejně. Dokonce skončily i se stejným výsledkem. První půle proti Teplicím, respektive holkám z Dubí byla vyrovnaná. Hráči byli velmi koncentrovaní a hodně obětaví. Pomáhali si jeden druhému, bojovali jako jeden. Bohužel ke konci zápasu nám vždy došla šťáva. Poslední 4 minuty byly jako z hororu. 2 až 3 slepené góly nás totálně položily a pak už nebyly nejen síly, ale i chuť udělat něco s výsledkem. Shodně prohry 5:10

Poslední zápas byl proti sobě – viz. výše.

Na závěr chci poděkovat všem rodičům, kteří s námi jeli fandit. Myslím, že musel být každý spokojen.

Trenér Ondřej Lovacký a Kuba Zbořil

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode