Elévové jeli do Krupky

09.01.2017 20:37

Turnaj týmu elévů Yellow v Krupce

První zápas v roce 2017 sehráli oba týmy elévů 7. ledna v Krupce. Chřipková epidemie se projevila na nepřítomnosti spousty hráčů a kluci si tak sáhli na dno svých fyzických sil.

První zápas proti Liberci hned od úvodních minut ukazoval, že budeme muset hrát zodpovědně v obraně a chodit do rychlých „brejků“, protože soupeřovi to běhalo o něco rychleji než nám. Během přestávky na tabuli svítilo skóre 4:3, tedy mírné vedení pro náš tým. V druhé půli si kluci, již více dovolili proti soupeři útočit a vyplatilo se. Dali 7 pěkných kombinačních gólů. Konečný výsledek 11:7 pro Žatec!!!

Následné utkání proti druhému libereckému týmu Orange bylo pro žatecké hráče těžké, protože tým soupeře měl skvělou obranu a moc nás nepouštěl do šancí. I tak se nám do přestávky podařilo vstřelit dvě branky. Svítilo pěkné skóre 2:0. Potom na nás soupeř doslova vlétl a rychle remizoval. Následně platilo, že jeden gól dal soupeř a hned jsme mu to vrátili:-) Bohužel v posledních 30 vteřinách zápasu trefil balónek soupeře našeho obránce a ten zalétl přímo pod víko. I když jsme prohráli 5:6 byl to opravdu nádherně dramatický zápas plný přesných nahrávek od obou týmů. V tomto zápase zazářil náš gólman i gólman soupeře, neboť šlo na ně velké množství střel.

Třetí utkání proti týmu našich Green se odehrál v tréninkovém duchu a skončil remízou 3:3.

Sestava: Cilc Daniel, Škvaro Antonín ( 6 + 2 ), Mohaupt Tomáš ( 1 + 1 ), Nápravník Michal ( 7 + 2 ), Wágner Saša ( 1 + 1 ), ( 2 + 1 ), Čučvara Pavel ( 2 + 4 ).

Díky všem klukům za parádní výkon v týmovém duchu a za velmi hlasitý týmový pokřik:-)

Velký dík patří samozřejmě asistentovi Standovi Žigovi!

Trenér,

Jan Galló

Elévové Green

V sobotu 7.1 jsme se vydaly s Elévama na turnaj do Krupky . Byly to zatím nejvíce vyčerpávající zápasy za tuto sezónu. Vzhledem k velké marodnosti vyrazilo za tým Green bojovat pouhých 5 hráčů a to v sestavě : Štěpán Herold, Radim Pernet, Týř Šimon, Saša Wágner a nakonec barankářka Míša Chrzová. Díky tomu jsme se po domluvě s ostatnímy trenéry a rozhodčími rozhodli půjčit si do našeho týmu hráčea z týmu Yellow a to : Míšu Nápravníka, Tondu Škvara a také Tomáše Mohaupta. Kteří tak hráli za oba dva naše týmy. Bylo to pro ně velice náročné na fyzičku jelikož většinou hráli hned dva zápasy za sebou.

Čekaly nás 4 zápasy a to s Jabloncem, FBC Panthers Liberec Orange, FBC Panthers Liberec a nakonec si naši měli zahrát proti sobě.

První zápas proti Jablonci skončil v náš neprospěch a to 4:13 Dvě branky si zde za asistence ŠIMONA střelil ŠTĚPÁN a dvě branky si střelil Mohy. A to bylo z naší strany vše. V tomto zápase to byla hra pouze na jednu stranu a to jen na tu naši.

Ve druhém zápase se proti nám postavil tým z liberce orange. Tento zápas vypadal už o něco lépe, ale kluci stále dělají jedny a ty samé chyby a je to vidět i na výsledku. I přes veškerou snahu kluků v tomto zápase podlehli 4:9.

Do třetího zápasu nastoupili kluci proti týmu druhého liberce. Hned od samého začátku byla vidět únava, protože někteří hráči měli druhý zápas hned po sobě. I přesto kluci bojovali a bylo vidět, že tento zápas jen tak neodevzdají. Po prvním poločase prohrávali 4:1. Do druhého poločasu kluci vkročili výborně a výsledek otočili a šli do vedení.Asi dvě minuty před koncem liberec srovnal skóre na 5:5 a takto i zápas skončil.

Na závěr by jsem chtěl říct, že tento turnaj byl asi nejhorší z doposud odehraných turnajů. Velká marodnost a i některé nasazení hráčů v zápase vypadalo jako by se na tréninku nic nenaučili.Ale vše se dá napravit a věřím, že to bude jen lepší.

Trenéři: Aleš Linka

Káťa Charvátová

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode