Elévci v Podbořanech jednou vyhráli

21.01.2019 13:31

S jednou výhrou a třemi porážkami absolvovali turnaj v Podbořanech naši elévci.

Žatec - Podbořany  2:13  Soupeř byl od začátku rychlejší přesnější a bohužel nás přehrával ve všech činnostech. Poločasových 9:1 odpovídalo jak předvedené hře, tak počtu střel na branku. A nám se v druhém poločase ani ve 4 hráčích na hřišti nepodařilo obraz hry zásadně změnit, pouze jsme soupeře přibrzdili v počtu vstřelených branek. Výsledek byl krutý, ale spravedlivý.  

Žatec – Louny Red 7:1 Utkání s Louny vyšlo podle našich představ a možností. Až na naši první lajnu Luky, Vilda, KubaH. jsme příliš nekombinovali a hráli jednoduchou hru. Ale důležité bylo, že i noví hráči, kteří hrají 4 měsíce a stále se s florbalem seznamují měli nasazení a rovnocenného soupeře ubránili.

Žatec – Kadaň …  2:10  v sezoně jsme se potkali po čtvrté a věděli jsme o individuálních i týmové kvalitě soupeře. Už jsme neobdrželi tolik branek jako s kvalitativně stejnými Podbořany. V tomto utkání jsme měli minimálně dalších 6 šancí, kdy jsme stáli sami před brankou, ale chybělo nám sebevědomí a důraz, na rozdíl od soupeře, který trestal každé naše zaváhání. Bohužel jsme taky dostali 3 naprosto laciné branky plynoucí z nepozornosti. Jinak ale hráči odevzdali velmi slušný výkon.    

Žatec – Louny Blue 4:8  Hned v úvodu utkání jsme se po 3 akcích prvního a druhého útoku dostali do vedení 3:0. Soupeř srovnal hru ale naprosto ožil  když se velmi šťastným gólem těsně před poločasem  dostal do vedení 4:3 byl najednou sebevědomější a rychlejší a my jsme naopak naprosto odešli přestali jsme běhat, přestali jsme si přihrávat, dlouho drželi míček a ve druhé polovině utkání jsme tak vystřelili jen 4x na soupeřovu branku.

Turnaje v kategorii elévků mají sloužit především k identifikaci slabin týmu. Slabin, na kterých je potřeba pracovat v trénincích. Bohužel se jich stále ukazuje dost a dost. Budeme pracovat na postavení a pohybu při obraně každého hráče, nábězích do volného prostoru při útoku, rychlejší kombinaci a včasné nahrávce. Bez toho se výsledkově ani předvedenou hrou neposuneme.  Poslední věcí je sebevědomí především u kluků, kteří na to herně a technicky rozhodně mají, přesto jako by se na hřišti soupeře obávali.    

Dušan Volráb – trenér

Jan Vápeník ml. – asistent. 

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode