Elévci v Kadani sbírali další zkušenosti

26.11.2015 05:54

 V soboru 21. listopadu se odehrála další kola florbalové ligy elévů. Mladí florbalisté zajížděli do Kadaně, kde  byli opět rozděleni do 2 týmů - FbC Jazzmani Žatec a FbC Jazzmani Žatec I

V prvním zápase dne na mužstvo FbC Jazzmani Žatec čekal soupeř z Podbořan. Zápas byl od první do poslední chvíle vyrovnaný. První půli zápasu vyhráli Jazzmani poměrem 4:3. V druhé části zápasu soupeře trošku podcenili a ten toho využil ve svůj prospěch a vyhrál jí o dvě branky a tak zápas skončil vítězně pro soupeře.

FbC Jazzmani Žatec : TJ Mocní Tuleni Podbořany Yellow 5:6

V druhém zápase nastoupili Jazzmani proti týmu TJ Lokomotiva Louny, kterého na předchozím turnaji dokázali porazit. Bohužel Jazzíci nedokázali na předchozí domácí úspěch navázat a po první části zápasu vedli Louny poměrem 4:2 v dalším průběhu zápasu to byl opět soupeř, který navyšoval své skóre a zaslouženě vyhrál.

TJ Lokomotiva Louny: FbC Jazzmani Žatec 7:2

V předposledním zápase dne nastoupil proti Jazzmanům asi úplně nejsilnější tým turnaje FBC DDM Kadaň Blue. Zápas měl od prvních minut celkem jednoznačný průběh, když v první i druhé půli zápasu nasázel soupeř do žatecké branky celkem osm úspěšných zásahů a zaslouženě vyhrál.

FBC DDM  Kadaň Blue: FbC Jazzmani Žatec 16:1

Florbal Chomutov Red byl poslední soupeř dne pro Jazzmany, kteří po třech porážkách chtěli urvat aspoň jedno vítězství. Začátek zápasu se žateckým, ale vůbec nepovedl, šance si sice vytvářeli, ale branky střílel jen Chomutov, který si do přestávky odnesl tříbrankový náskok.

V druhé části zápasu, ale Jazzmani předvedli asi nejhezčí florbal celého turnaje, když rozdíl tří branek dokázali smazat a zápas dovést do vítězného konce.

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov Red 5:4

Sestava : Cilc - Kelner (1+0), Hotový (6+0), Škvaro (5+1), Hamalová (0+2), Hoblík, Hrbek (0+2), Valeš, Mohaupt (1+2), Hons

Trenér : Jakub Zbořil

Druhý tým FbC Jazzmani Žatec I nastoupil ve svém prvním zápase proti Florbal Chomutov White, ale zápas se mu vůbec nevydařil. Soupeř potrestal nedůraz v jazzmanské obraně a špatné rozehrávce a celkem snadno si odnesl vysoké vítězství.

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov White  1:14

V druhém zápase, který se odehrál proti DDM  Teplice trenér žateckého mužstva přeházel sestavu, ale na velmi kvalitního soupeře to bylo málo. V útoku se sice Jazzíkum podařilo nastřílet krásných pět branek, ale směrem do zadu to přineslo jen mírné zlepšení i když je pravda že u pár branek, které se podařilo soupeři nastřílet měl velké štěstí.

Zápas tedy skončil vítězstvím Teplic

FbC Jazzmani Žatec : DDM Teplice 5:11

V třetím zápase čekal na druhý tým Jazzmanů tým FBC Kadaň Red.

Již od prvních minut se začala projevovat souhra s předešlého zápasu a k tomu se konečně přidala perfektní obrana. V první častí byl stav ještě nerozhodný 2:2, ale v druhé části zápasu už byli jednoznačně lepší Jazzmani, kteří hostujícího brankáře překonali celkem čtyřikrát a zaslouženě vyhráli

FbC Jazzmani Žatec : FBC Kadaň Red. 6:2

V posledním zápase čekal na žatecký druhý tým Podbořan.

Průběh zápasu byl, dá se říct totožný jako u předešlého a opět skončil po půli poměrem 2:2

V druhé části opět Jazzmani dominovali a nastříleli Tuleňům pět branek na které dokázal soupeř odpovědět jen jednou úspěšnou trefou.

FbC Jazzmani Žatec : Mocní Tuleni Podbořany Blue 7 :3

Sestava : Pintr - Kuželová H, Kuželová K, Wagner P (0+1), Dvorský (4+2), Šus (5+1), Trachta (7+1), Beneš (2+0), Čech, Wagner D (1+1)

Trenér: Martin Ligda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode