Elévci s řadou nových hráčů uhráli jen bod

02.12.2018 13:35

Našich Elévci byli 18.11. na turnaji v Podbořanech

V září se do našeho týmu elévů přihlásilo 8 nových hráčů, kteří neabsolvovali 2 roky v kategorii přípravky. Jejich nadšení ze hry a touha hrát svůj první turnaj byla obrovská. Proto jsme na turnaj do Podbořan vzali úplně všechny hráče. Rozdíl hry mezi hráči soupeře z nichž řada hraje 3-4 roky a našimi nadšenci, kteří trénují 2 měsíce byl očividný. A tak z neuvěřitelných 7 lajn se soupeřem rovinu hráli jen první 3 lajny  „starých“ hráčů, kteří hráli statečně a dobře. Takže i výsledky považuji vzhledem k situaci za slušné. A tentokrát šlo především o to, aby si to všichni užili zažili boj na hřišti, užili si své minuty „slávy“ na hřišti jako hráči a viděli jsme především v obranné hře o čem je florbal. Pro mne v 18 minutovém zápase bylo těžké rozumně prostřídat 18 hráčů, kteří seděli na lavičce, tak aby si všichni zahráli a nebyla z toho debakl.

Za tento turnaj bych chtěl pochválit všechny 3 naše obránce za neskutečnou bojovnost, poziční hru i rozehrávky a taky oba brankaře, kteří měli práce nad hlavu a předvedli parádní výkony. Útok nám začal fungovat až ve druhé polovině posledního zápasu, kdy jsme poločas vyhráli 8:3, ale bohužel to už stačilo jen na remízu. Do té doby jsme byli v útoku hodně statičtí a bojácní. Když už o nic nešlo tak se útočníci přestali bát střílet a rázem padala jedna branka za druhou. Takže alespoň jeden zápas byl z pohledu radosti,  emocí i výsledku velmi atraktivní a všichni si ho moc užili.

Snad je takto početný tým příslibem do budoucna, že vychováme nové šikovné hráče a že budeme týmem ze kterého jednou půjde respekt. Zatím máme respekt my a řekl bych, že často zbytečně.

Žatec – Podbořany 4:7

Žatec – Kadaň 4:9

Žatec – Teplice Blue  4:7

Žatec – Teplice Yellow  9:9

Dušan Volráb - trenér

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode