Elévci přivezli z Kadaně 4 výhry a 2 porážky

01.03.2020 21:27

Našich Elévci odehráli svůj předposlední turnaj sezóny v Kadani. Namíchání týmů se na turnaji v Lounech osvědčilo a tak i V Kadani byli promíchaní hráči „Ačka“ a „Bčka“ a vytvořili jsme 2 výkonostně stejně  silné týmy s tím že v každé lajně byl alespoň jeden hráč Ačka. Je fakt, že to vždy vytáhne a zlepší hru celé lajny, která je na hřišit. Ostatní to motivuje , dostávají se do šancí a snaží se na hřišti odevzdat maximum. A za to jim patří velká pochvala. Bohužel opět jsme zdaleka nebyli kompletní a z důvodu nemocí chyběl Jindra, Kryštof, Lukáš, Hozna, Kamil, Kája, Pepa, Zdeněk a Kary absence  9 hráčů musí být znát. Oba týmy tak hráli jen na 2 lajny ve složení:

GREEN:  Brankař – Filip                                         YELLOW:   Br. Dominik

                 Luky – Martin – Matouš                                           Ondra –  Vilda  – Martina 

                 Vilda – Pája – Kuba M.                                              Kevin – Jakub L.  – Vojta (+Vincent)

Výsledky:

Green – Podbořany            6:5                                                 Yellow – Podobřany          11:3

Green – Kadaň                    6:9                                                 Yellow – Domeček Chom   7:6

Grren – Ďáblíci Chom       13:3                                                Yellow – Čertíci Chom.        3:5

 

Moc mě těší vybojované vyrovnané utkání s Podbořany, kde kluci ještě minutu před koncem prohrávali, ale nevzdali to a nakonec rozhodli 3 vteřiny před koncem utkání. Není to poprvé, kdy na konci utkání umí zabrat a bojují až do konce. Z toho mám opravdu radost, protože to je hrozně cenná vlastnost týmu i každého hráče – nevzdávat se.  Porážka s Kadaní byla trochu očekávaná – Kadaň předvádí nejlepší hru v soutěži, technicky i rychlostně skvělí hráči, kteří hrají kombinačně. Proti nim máme šanci jen pokud bychom postavili „výběr“ našich nejlepších hráčů, pak jsme schopní je porazit, ale to teď není náš cíl. Cílem je zapojit a posouvat všechny naše hráče. Takže nezbývá, než pogratulovat soupeři a dál se zlepšovat.

Těší mě, že všichni naši obránci odvádí moc dobrou práci , hrají odvážně a zakládají naše útoky. Těší mě, že se všichni kluci za podpory Lukyho a Vildy Vojty,… dostávají do šancí a téměř všichni si na turnaji dali gól a užili si to. Těší mě maximální nasazení a snaha všech hráčů i to že vidím zlepšení střelby i vyřešení konkrétních situací ať již v obraně či útoku úplně u všech.  

Co je pozitivní, že nám do týmu přichází stále noví hráči. Takže v elévech máme již 23 hráčů. Tento týden Dominik a Zdeněk, kteří hrají fotbal. Dominik po jednom tréninku odchytal svůj první turnaj a vedl si výborně.  23 hráčů zlepšujících se hráčů, které to baví, pracují na sobě a těší je hrát florbal je skvělý základ pro vyšší kategorie a věřím, že se v Žatci rodí další velmi silný ročník, který bude bojovat o přední příčky v kraji.   

Dušan Volráb - trenér

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode