Elévci hráli co jim soupeř dovolil

29.10.2017 22:14

Našich Elévci byli na turnaji v Podbořanech

Žatec – Podbořany 11:7 (6:4)

Především v prvním utkání s domácími Podbořany hráli kluci moc pěkně kombinačně. Je potřeba říci, že když dostanou od soupeře trochu času na zpracování tvoří a předvádí kombinace, za které je rozhodně potřeba je pochválit. Rychle jsme se ujali vedení 3:0. Pak jsme ale přestali být důrazní v obraně a zápas se nepříjemně přeléval ze ze strany na stranu. Poločasových 6:4 jsme potvrdili v druhé půli která byla 5:3. celkový výsledek 11:7 je dobrý ale 7 obdržených branek bylo na tento zápas hodně.  Zapracovat musíme hlavně na postavení hráčů při obraně rychlých průniků podél mantinelu.  Týř 6+1, Herold 2+5, , Vejvoda 1+0, Hrnčiřík 1+0, Wágner 0+1, Eliáš 0+1.

Žatec – Florbal Ústí White 4:6 (1:6)

Dva další zápasy s Ústím White a Red byly jak přes kopírák. Soupeř byl velmi rychlý a okamžitě při zpracování napadal ve dvou naše hráče. Ti byli zaskočeni a zrychlit svůj pohyb nedokázali. Při přechodu do útoku jsme tak na polovině hřiště přicházeli o míčky a soupeři šli často do snadného přečíslení. Pochvalu zaslouží oba brankaři protože na takhle těžké zápasy předváděli oba (jak Dany tak i Míša) velmi dobré výkony. Když už jsme se do šance dostali, tak jsme tentokrát neřešili situace na volného hráče a stříleli jsme z velkých úhlů nebo z půlky hřiště. To byla škoda – v prvním utkání to šlo a vycházelo. Nevím, jestli to bylo i respektem z obou soupeřů ale jak s White, tak s Red vždy jsme výrazně prohráli první poločasy a ve druhé půli byla hra o poznání lepší. (nutno podotknout, že nám v tom pomohlo i pravidlo že když prohráváte o 5 a více branek můžete nastoupit ve 4 hráčích) Poločas s White 1:6 druhou půli jsme vyhráli 3:0. Celkový výsledek 4:6 odpovídal současnému stavu a umění obou mužstev. Týř 2+0 Wágner 1+1, Čopík 1+0, Herold 0+1.

Žatec – Ústí Red  5:9 (2:5)

Ústí Red. Bohužel z důvodu nemoci do zápasu nezasáhl Štěpán Herold – i když hra týmu nestojí na jednom hráči bylo to velké oslabení naší útočné síly. Ondra Vojtěch a Kuba Hrnčičík , kteří Štěpána nahradili zabojoval a Kubovy dvě přihrávky na gól mě velmi těší.  Co v zápase nešlo technikou a rychlostí kluci ubojovali a doslova se prali o každý míček a dělali co mohli – za to celému týmu patří velký dík. Především Ondra a Tomáš bojovali jako lvi a taky si domů odnesli řadu šrámů. Kvalita a rychlost Ústí nám nedovolila kombinovat a bohužel jsme hodně hráli středem hřiště, kde k nám vždy někdo přistoupil a nedovolil vystřelit. Ještě bych rád zmínil Sašu, který, když hrál jeden na jednoho prakticky kdykoliv jednoho až dva soupeře přehrál – jen chybělo včas odehrát a bylo to velmi florbalový. Předvedli jsme maximum možného a tyto těžké zápasy nám prostě ukazují na čem musíme pracovat. Wágner 3+0, Týř 2+0, Hrnčiřík 0+2.      

Sestava:

Herold (2+6), Týř (10+3), Hrnčiřík (1+2), Vojtěch, Vejvoda(1+0), Čopík(1+0), Wagner (4+2), Eliáš (0+1), brankaři: Chrzová, Clic

Díky i všem rodičům za rozumný přístup k výsledkům i povzbuzování. A slibuju, že příští turnaj který se hraje za dva týdny v neděli 12.11. 2017 v Chomutově zahrajeme ještě lépe. Čekají nás opět Podbořany, Chomutovský Domeček a DDM Teplice.

Dušan Volráb - trenér

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode