Dva skalpy z Mostu pro tým přípravek

24.04.2017 06:48

Dnes v neděli 23.4. jsme vyrazili na přeložený turnaj do Mostu. Čekaly nás čtyři náročné zápasy proti Liberci, Štětí a Roudnici. Už se chýlí konec sezóny, tak upřednostňuji hráče, co budou hrát příští sezónu.

Do prvního zápasu proti Liberci Grey jsme šli ve složení: brána Jindřich Botek, který byl však indisponován teplotou, ale i přesto hrál. Beci Lukáš Bečan a Kryštof Mynařík. V útoku pak naše stále se lepšící dvojice Péťa Karas a Vilém Koloušek. Druhou řadu tvořila opora týmu a lučící se s přípravkou Šimon Týř a úplný nováček týmu hrající svůj první turnaj Jakub Hrnčiřík a naše pátá útočnice Terka.

Už ani nevím, kdy jsme na začátku utkání vedli J, jestli vůbec někdy tuhle sezónuJ. I přes veškeré odhodlání jsme rázem prohrávali 0:2. Poločas jsme však nějak zvládli. Kluci a Terka se zahřáli a prohrávali jsme 2:3, když naši naději udržel dvěma trefami Šíma.

Trošku jsem je o poločase poladil a šli jsme na to. Jak říkám, Jindra nebyl ve své kůži, a proto jsme museli více blokovat střely soupeře. Třikrát se trefil ještě Šimon a svůj první gól dal Kuba. KUBO Blahopřeji. Nakonec jsme vyhráli 6:4.

Druhý zápas nás čekala Roudnice. Začátek jak přes kopírák a mi zase tekli 0:2. Už si začínám na ty začátky pomalu zvykatJ. Ale teď jsme zvládli do poločasu vstřelit tři branky. Přesně pálil Šíma, Péťa a Vilda. Soupeř však srovnal a poločas skončil 3:3. Druhá půle byla plná nepřesností a zablokovaných střel. Minutu před koncem jsme rozehrávali z rohu. Péťa se k tomu postavil a hledal před bránou Vildu. Trefil však patu soupeře a my šťastně vedli 4:3.

Vítězství jsme si už pohlídali.

Stále se zhoršující Jindra, už vynechal i rozcvičku, nebylo mu opravdu dobře.

Ale i tak nás držel v třetím zápase proti Štětí. Poločas zase děs 2:3, když korigoval Šimon.

Přesto jsme chtěli hrát. Tak jsme šli do útoku, trochu otevřeli hru a nechali to na Jindrovi. Risk se vyplatil a čtyřmi góly nás poslal do vedení Vilda. V závěru jsme však propadli a prohráli nakonec 6:8.

Čtvrtý zápas byl kdo z koho. Nám odjel Péťa a já musel zamíchat sestavou. Soupeř byl lepší, ale mi udrželi poločas 0:1. V druhé půli srovnal pěknou střelou Šimon. To bylo však vše, co jsme zvládli. Jindra už byl hodně unaven, ale stále nás držel. I přes snahu ubránit remízu 1:1 jsme nakonec podlehli 1:4.

I tak jsem s výkonem Terky a kluků móóóc spokojen. Hrají rádi, bojují a stále se zlepšují.

Děkuji také rodičům, kterých přijelo opravdu hodně, aby se podívali na své děti, co vše už umí. Zvláštní poděkování patří pani Kolouškové, která odměnila děti po turnaji sladkostí.

Máme před sebou poslední turnaj v Roudnici, odkud chceme přivést určitě nějaké vítězství.

Závěrem děkuji všem hráčům a účastníkům turnaje.

PS: Jo kluci vzadu. Beci také dávají góly, tak nevěste hlavu J příště přijdou i góly.

Karas 3+0, Koloušek 5+0, Týř 8+0, Bečan 0+2 a výborně se uvedl Jakub Hrnčeřík 1+1.

Všem děkuji trenér David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode