Dva nadějní hráči přestupují

17.09.2023 20:38

Prohlášení klubu FbC Jazzmani Žatec o přestupech Matěje Hrádka a Denise Aliho

Klub FbC Jazzmani Žatec s lítostí / radostí oznamuje, že naši klíčoví hráči Matěj Hrádek a Denis Ali opouštějí náš klub a přestupují do jiných florbalových týmů.

Matěj Hrádek, jedna z našich nejvýraznějších opor, bude pokračovat ve své florbalové kariéře v klubu AC Sparta Praha, jejichž A-tým hraje superligu. Matěj byl výjimečným hráčem a lídrem našeho týmu, a my mu děkujeme za jeho vynikající příspěvek našemu klubu. Přejeme mu mnoho úspěchů v novém týmu a věříme, že bude pokračovat ve svém brilantním výkonu.

Denis Ali, našeho talentovaného brankáře, čeká nová výzva v týmu Panthers Praha, který hraje národní ligu. Denis byl klíčovým hráčem naší brankářské sestavy a jeho schopnosti byly neocenitelné. Děkujeme Denisovi za jeho oddanost klubu a přejeme mu úspěšnou kariéru v novém týmu.

I přes naše lítostivé rozloučení s Matějem Hrádkem a Denisem Alim, jsme přesvědčeni, že tato rozhodnutí jsou pro jejich florbalovou kariéru správná a přejeme jim hodně úspěchů v nových klubech.

Klub FbC Jazzmani Žatec bude nadále pracovat na rozvoji svých hráčů a týmu a věříme, že se naše cesta střetne s cestou Matěje a Denisa v budoucnosti. Děkujeme všem našim hráčům, trenérům a fanouškům za jejich podporu a oddanost klubu.

S florbalovým pozdravem

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode