Dorostenci tentokrát nebodovali

20.03.2016 15:58

V neděli 20. března sehráli žatečtí florbalisté další dvě utkání dorostenecké ligy. Tentokrát na Žatec čekal druhý celek tabulky a stále se zlepšující Most.

FBC DDM Kati Kadaň 8:0 FbC Jazzmani Žatec (3:0, 1:0, 4:0)

Kadaň bojuje o první místo v lize a na úrovni utkání to bylo znát. Jazzmani se v utkání nemohli prosadit, z čehož těžil soupeř a pohodlně vyhrál. Žatec vzdoroval 2 třetiny, bohužel v poslední třetině Jazzmani odpadli a proto tak hrozivé skóre. Jasnou převahu Kadaně dokazuje počet střel, který skončil 57:14 pro domácí.

FbC Jazzmani Žatec 2:5 FBC Vipers Most (1:3, 0:1, 1:1)

Jazzmani hráli s desetiminutovým odpočinkem hned druhé utkání a to se odrazilo na výsledku tohoto zápasu. Ačkoliv Vipers nebyl silným soupeřem, vytvořil si během první třetiny náskok, který udržel až do závěrečného hvizdu. Žateckým šůterům se tentokrát vůbec nedařilo a tak Jazzmani nezískali ani bod.

Sestava: Sarič – Duda, Michal, Naxera, Kohout – Zelinka, Hanuš, Hrádek – Žiga, Pigl, Milyan – Kolář

Trenér: Tomáš Votava

"Narazili jsme na velký problém a to, že nemáme odvoz na zápasy. V sílách klubu není tento finanční výdaj pokrýt v plném rozsahu a proto bude nejpravděpodobnějším řešením navýšení členských příspěvků na další sezónu. V současné době se tento problém musí řešit najmutím třetí osoby, tak jako to je zcela běžné v jiných florbalových klubech. My se tomuto problému stále bránili a stále jsme ho jen oddalovali, což má za následek navyšování starostí trenérů, přenášení těchto podnětů na hráče a tím destabilizace týmové pohody. Výsledek je takový, že příští rok navýšíme členské příspěvky pro kategorie mladších žáků a starších hráčů. Nyní budeme hledat vhodného dopravce, který bude vyhovovat našim požadavků a dopad na peněženky rodičů nebude tak velký."

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode