Dorostenci svojí nedisciplinovaností dvakrát prohráli.

22.01.2017 18:34

V sobotu 21. ledna po kratší odmlce zajížděli žatečtí dorostenci do chladných Velebudic u Mostu. Na tamním plácku na ně čekali soupeři z opačných pólů tabulky. Poslední Podbořany a první Litvínov Yellow. Jazzmani si tentokrát věřili alespoň na tři body.

FbC Jazzmani Žatec 6:8 TJ Mocní Tuleni Podbořany

Poklidný začátek utkání, plný mnoha nepřesností, tak jako se děje, když na sebe narazí dva rovnocenní soupeři ze dna tabulky. Jazzmani měli více ze hry a po dvou třetinách dokonce již vedli o dvě branky a to 5:3. Bohužel ve třetí třetině vlivem několika vyloučení vrátili soupeře do hry, který následně nabídnuté šance využit ve svůj prospěch a zisk tří bodů. Výsledek ovlivnilo 6 vyloučení na domácí straně a z toho šli Jazzmani 2 x do třech hráčů proti pěti. Když si spočítáme, že 6 vyloučení je jedna třetina, tak za těchto podmínek se opravdu jen těžce vyhrává.

FbC Jazzmani Žatec 3:12 SK Bivoj Litvínov Yellow

Jednoznačné utkání od prvních chvil. Litvínov předvádí nejlepší florbal v soutěži a zaslouženě vede tabulku již o 8 bodů. Tato hra předváděla souboj mezi Davidem a Goliášem, ovšem tentokrát ten slabší opravdu prohrál.

Sestava: Sarič, Ali – Naxera, Pšenička, Duda, Michal – Milyan, Hanuš, Zelinka – Fajt, Kolář, Žiga

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode