Dorostenci přivezli domu tři body

18.10.2015 14:59

V neděli 18. října sehráli florbalisté Žatce již druhé ligové kolo. Tentokrát na Jazzmany čekali Podbořany a Most.

FbC Jazzmani Žatec 2:4 TJ Mocní Tuleni Podbořany (1:2, 0:2, 1:0)

V prvním utkání dne Jazzmani vyzvali tým z Podbořan. Vcelku klidné utkání se povedlo lépe hostujícímu týmu, který po první třetině zaslouženě vedl 2:1. Jazzmani, po celou dobu utkání, marně hledali svůj herní rytmus a soupeř navyšoval rozdíl ve skóre. Závěrečnou část sice vyhrál žatecký tým, ale na dělbu bodů to nestačilo. Jazzmani nebyli horším týmem, ale v celkovém zúčtování vytvořili více chyb, které soupeř dokázal potrestat a tím i zvítězit v zápase.

FbC Vipers Most 4:5 FbC Jazzmani Žatec (1:0, 1:3, 2:2)

Druhé utkání dne, opět nezačalo pro hostující celek dobře. Domácí Vipers udeřil přesnou střelou k tyči a tím také stanovil výsledek první části. Po této třetině následovala motivační řeč žateckého trenéra, která jak se ukázalo, byla úspěšná. Jazzmani do druhé třetiny doslova vlítli a domácímu celku se dařilo vždy jen korigovat výsledek. Veškerou iniciativu v zápase převzali Jazzmani a zaslouženě vyhráli. Zajímavostí v utkání byl fakt, že Jazzmani dali dvě branky v početní nevýhodě. Žatecký tým hrál mnohem lépe ve svém oslabení a to bylo rozhodující v zisku tří bodů. Další utkání sehrají FbC Jazzmani Žatec za 14 dní, opět na palubovce v Kadani proti týmům Teplic a Litvínova. Teď má žatecký trenér 14 dní na to, aby se zlepšila komunikace ve hře a rozehrávka obranných řad.

sestava: Žiga 8 – Naxera 1+2, Michal 0+1, Pigl, Duda 0+1 – Fajt 2+0, Hanuš 1+1, Sarič – Zelinka 0+1, Uhlík 3+1, Kolář

trenér: Ing. Tomáš Votava

„Dnes jsme opravdu hledali sami sebe. Kdyby hráči předvedli alespoň z 80% tréninkový výkon, měli jsme dnes jasných 6 bodů. Nedařilo se tahounům družstva Piglovi a Hanušovi a hned jsme měli problém v tom, že ostatní hráči nejsou schopni tuto zodpovědnost převzít na sebe a nám chyběly potřebné branky. Je teprve začátek sezóny, takže je spoustu času na zlepšení naši hry.“

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode