Dorostenci na závěr sezóny bez výhry

16.04.2016 15:18

V sobotu 16. dubna se konala poslední dvě kola 2. dorostenecké ligy ve florbale. Tentokrát Žatec zajížděl domluveným minibusem do Ústí nad Labem.

Florbal Úst B 5:4 FbC Jazzmani Žatec (1:2, 1:0, 3:2)

V prvním utkání dne, narazil Žatec na motivovaný domácí tým. Vstup do zápasu se lépe povedl domácímu celku, který po 3 sekundách hry, vstřelil úvodní gól. Tento gól byl jediný, co v úvodní třetině domácí celek dokázal. Jazzmani se nevzdali a po brankách Hanuše a Pigla stanovili skóre po první třetině na 2:1 pro Žatec. Ve druhém dějství tým z Ústí zvýšil agresivitu z čehož se jim nejdříve podařilo vyrovnat a následně v závěrečné třetině navýšit skóre na 5:2. Jazzmani v posledních dvou minutách vstřelili dvě branky, ale po tuhém boji, se jim dorovnat skóre nepovedlo a tak šel Žatec ze hřiště se sklopenou hlavou.

1. FBC DDM Děčín 4 14:2 FbC Jazzmani Žatec (5:0, 5:2, 4:0)

Již z předcházejících vzájemných utkání mohla napovědět, jak tento zápas dopadne. Děčín, nejlepší tým letošní soutěže, postupující do vyšší ligy, šel od začátku až do konce za svým cílem. V zápase domácí celek ukazoval soupeři, kde jsou jejich největší slabiny a jak se říká, udeřil kladivem přímo na hlavu. Děčín po celou dobu soutěže ukazoval vyrovnané výkony a zaslouženě z této soutěže postupuje.

Sestava: Žiga 19 – Duda, Kohout, Naxera, Milyan 0+1 – Zelinka 2+2, Hanuš 1+0, Hrádek 1+1 – Kolář, Fajt 0+2, Pigl 2+0, Sarič

Trenér Tomáš Votava:

„Letošní sezóna se nám moc nepovedla a 6. místo v soutěži není úspěchem. Výsledek byl zapříčiněn několika faktory a z těch nejdůležitějších bych zmínil absence trenéra starších žáků a málo tréninkových jednotek v týdnu. Na příští sezónu již připravuji změny, které, jsem si jist, povedou k lepším výsledkům. Co se týká dorosteneckého kádru, tak jen jediný hráč nám odchází do týmu juniorů, jinak zůstává kompletní sestava, což je klíčovou devizou. Tým dorostenců můžou doplnit například hráči Dvorský, Lukáš tak, aby kádr mohl hrát na 3 kompletní lajny.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode