Dorostenci FbC Jazzmani Žatec výborně zvládli zápasy ve 2. lize!

04.11.2023 21:34

V dnešním víkendovém klání dorostenců ve 2. lize dorostenců se naši hráči postavili týmům SK Dubí a Florbal Chomutov B. Oba zápasy byly plné vášně, rychlých akcí a skvělých okamžiků na hřišti.

V prvním střetnutí Jazzmani narazili na tým SK Dubí, kde se naši hráči utkali v tvrdém souboji. Nakonec však FbC Jazzmani Žatec zvítězili se skóre 3:2, což byl výsledek, na který mohou být hrdí. Branky přišly od hráčů Vejvody, Galló a Hrnčiříka, kteří se postarali o zasloužené vítězství.

Ve druhém zápase se dorostenci střetli s týmem Florbal Chomutov B. Tentokrát naši hráči předvedli ještě lepší výkon a zvítězili se skóre 5:2. Pernet vstřelil hned dvě branky a další branky přidali Vejvoda, Kyloušek a Bečan. Tento výsledek ukazuje, že naši dorostenci jsou ve skvělé formě a jsou odhodláni bojovat o úspěch.

Dnes náleží zvláštní pochvala brankáři Danielu Cilcovi, který svými zákroky přispěl k výborným výkonům týmu.

Dorostenci FbC Jazzmani Žatec tak ukázali, že mají potenciál a jsou připraveni bojovat v této sezóně o nejvyšší příčky. Gratulujeme k vítězstvím a těšíme se na další zápasy, které nám přinesou další vzrušující okamžiky na hřišti.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode