Domácí turnaj žatecké přípravky

04.02.2016 21:38

Domácí turnaj žatecké přípravky

Poslední lednový den sehrála žatecká přípravka svá utkání na domácí palubovce. Jazzmani přihlásili do soutěže dva týmy, green a yellow. Bohužel oba dva týmy byly opět poznamenány velkou marodkou a i přesto obě družstva odehráli turnaj důstojně a se ctí.

Tým Green:

První utkání proti našim odvěkým rivalům z Děčína začalo špatně a hned po první půli jsme prohrávali už o tři branky. Po přestávce jsme se soustředili více na obranu, ale Děčín se zastavit nenechal a zaslouženě vyhrál.

 FbC Jazzmani Žatec Green 1:7 1.FbC DDM Děčín 4 White

Druhý zápas nás svedl proti nedalekým Podbořanům. Velmi mladý tým byl pro nás jednodušším soupeřem, byť několikrát ohrozil naší bránu. Skvělými výkony se zde blýskl náš gólman Patrik Hradec.

FbC Jazzmani Žatec Green 10:0 TJ Mocní Tuleni Podbořany blue

Poslední utkání proti Chomutovu se vyvíjelo velice slibně. Hráči stříleli, měli výborný pohyb i skvělé přihrávky. Do přestávky jsme vedli o 2 góly stavem 3:1. Jenže po pauze hráčům jakoby došli síly, a spoléhali jen na své vedení. A toho dokonale využil soupeř a v poslední minutě nám vstřelil gól.

FbC Jazzmani Žatec Green 4:5 Florbal DDM Chomutov Red

Chtěl bych moc poděkovat klukům, že i v 5 lidech na střídačce dokázali podat takhle dobrý a bojovný výkon. Zároveň patří velký dík Davidovi Bláhovi z Podbořanského týmu, že nám vytrhl trn z paty a my mohli turnaj odehrát.

Tým: Hradec 0+2, Braun 2+2, Vejvoda 3+1, Bláha 3+0, Pernet 6+1, Mottl 1+0

Tréner: Jan Galló

Tým Yellow:

FbC Jazzmani Žatec yellow : Florbal Chomutov DDM White 5:0 

V prvním zápase žatečtí jazzmani nastoupili proti týmu Chomutova a již od začátku bylo vidět veliké nasazení žatecké přípravky, kdy první půli vyhráli v poměru 4:0. V druhé půli nasazení hráčů značně opadávalo, ale své čisté skóre si uhlídali a výsledek upravili na .0 pro malé jazzíky.

V tomto zápase byl výrazně vidět výkon brankáře Dana Cilce, který vychytal své první čisté skóre v této sezóně a byl výraznou oporou pro tým.

FbC Jazzmani Žatec yellow : TJ Mocní tuleni Podbořany 11:8

Ve druhém zápase se kluci utkali s týmem s Podbořan, kde byly síly vyrovnané již od začátku zápasu, kdy první půle skončila 4:3 pro žatecký tým.

V druhé půli byly opět síly vyrovnané, jeden tým gól vstřelil a vzápětí  hned obdržel. Toto utkání bylo velice vyrovnané, ale taktéž druhá půle vyšla lépe týmu přípravky ze Žatce v poměru 7:5 a tudíž celkový výsledek svítil 11:8 pro Žatec. 

FbC Jazzmani Žatec yellow : SK Dubí  18:3

Ve třetím se žatečtí ani moc nezapotili, jelikož tento zápas byl od samého začátku rozhodnut. V první půli  bylo jasně vidět kdo má navrch, jelikož do sítě soupeře padal jeden gól za druhým a skóre po prvním poločase bylo 10:0 pro žatecké hráče. Druhý  poločas opět začal příznivě pro žatecké, jelikož utkání  bylo opět hrané  převážně na půlce soupeře. Hráči s Dubí  se vzchopili a vstřelili tři góly do naší sítě. Druhý poločas skončil předčasně, protože výsledek dvě minuty před koncem byl o rozdílem 15. branek a podle soutěžního řádu se již za tohoto stavu nemůže dále pokračovat ve hře.

Jazzmani Žatec yellow : Florbal ústí 7:4

V posledním čtvrtém zápase byly opět síly velice vyrovnané a bylo to vidět od samého začátku, kdy poprvé žatečtí v zápase prohrávali. Tým ústí si od samého začátku počínal velice dobře a odměnou pro ně bylo dvougólové vedení. V druhé půli prvního poločasu se žatečtí vzchopili  a výsledek  po první  půli svítil příznivěji pro domácí 4:3. Do druhého poločasu tým domácích nastoupil s větším nasazením, lepší nahrávky, mírné zlepšení v obraně a hlavně větší počet střel, a proto výsledek v druhém poločase znovu  příznivější pro  žateckou přípravku 3:1 a konečný výsledek 7:4 pro domácí.

Celkový dojem z celého turnaje hodnotím velice kladně, sice  pár chybiček  v týmu máme, zvláště v obraně, ale nikdo není dokonalý. Věřím, že  pro nadcházející turnaj nedostatky určitě vylepšíme. Pro tento turnaj bych výrazně vyzdvihl výkon brankáře Danyho Cilce, který je pro tým výraznou oporou a také nováčka Štěpána Herolda, pro kterého to byl druhý turnaj a velice úspěšně se předvedl.

Sestava: Daniel Cilc - Toník Škvaro (19+4), Herold Štěpán (8+1), Fiedler Martin (4+4), Šťastný Šimon (0+1), Eliáš Karel (0+1), Wágner Alexandr (10+7).  

Družstvo přípravek zorganizuje v nejbližší době nábor, jelikož stále má volné kapacity pro nové hráče.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode